WiFi gratuit in Romania cu aplicatia WiFiMapper

WiFi gratuitWiFi gratuit in Romania poate fi descoperit usor cu aplicatia WiFiMapper disponibila din cursul zilei de astazi, ea fiind gandita special pentru a ajuta utilizatorii sa nevigheze gratuit pe internet cand au nevoie. Aplicatia WiFiMapper ne ajuta sa descoperim WiFi gratuit in aproape orice oras din Romania, ea avand la baza informatiile oferite de catre utilizatori cu privire la WiFi HotSpot-urile gratuite din tara noastra.

Separat de informatiile utilizatorilor, WiFiMapper ne ajuta sa descoperim WiFi gratuit in orasele din Romania si folosind baza de date a celor de la Foursquare, in intreaga lume fiind listate nu mai putin de 2 milioane de puncte de acces gratuite. In imaginea din partea stanga puteti vedea ce HotSpot-uri cu WiFi gratuit am gasit doar in parti ale Bucuresti sau Cluj, insa puteti aplica totul si la alte orase din tara.

Aplicatia WiFiMapper este gandita pentru a afisa pe ecran o harta cu toate punctele de acces cu WiFi gratuit care se afla in preajma noastra, ele fiind vizibile atat pe harta, cat si intr-o lista care ne arata distanta de acel punct. Accesand acel punct veti vedea informatii cu privire la puterea semnalului, daca el necesita o parola(care va fi listata) sau nu, cate persoane s-au conectat la el si ce comentarii au lasat.

WiFi gratuit 1

Din pacate in Romania nu exista prea multe informatii detaliate despre punctele de acces cu WiFi gratuit, insa macar ele sunt listate pe harta, asa ca le puteti incerca si singuri pentru a descoperi daca ele au viteza buna sau sunt gratuite. Avand in vedere ca aplicatia a fost gandita pentru strainatate, exista sansa ca in roase mai mici din Romania sa nu existe date, dar le puteti lista voi pentru a-i ajuta pe altii sa beneficieze de internet gratuit.

The world’s largest Wi-Fi database, finding you free Wifi all over the world based on over 500 million hotspots. Save on roaming when travelling by going to free hotspots in every major city in the world. Find nearby Wi-Fi hotspots and save on data. WifiMapper can tell you what kind of venue it is, how reliable the connection is and even if they have good coffee!

Aplicatia WiFiMapper este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.