YouTube cu design material apare in imagini (Video)

YouTube design materialYouTube cu design material pentru iPhone sau iPad este pregatit pentru lansare de catre compania americana, aplicatia mobila pentru iOS urmand a fi actualizata in perioada urmatoare, desi unii utilizatori au deja acces la noua interfata. In clipul video de mai jos puteti vedea update-ul cu design material pentru interfata aplicatiei YouTube, cei de la Google incercand sa aduca schimbarile din Android si in platforma iOS a celor de la Apple.

Noul design material pentru YouTube are la baza o aplatizare a elementelor de design din interfata aplicatiei, exact precum s-a facut in aplicatia pentru terminale Android, insa multi stiati deja ce urmeaza sa se intample. Zvonurile privind actualizarea YouTube cu design material au aparut inca de la inceputul acestui an, cei de la Google testand inca de atunci schimbarile cu angajatii, insa acum ele au ajuns si la anumiti utilizatori.

YouTube a actualizat aplicatia pentru Android cu design material inca din luna decembrie a anului trecut, iar acum a venit randul celei pentru iOS sa ajunga in aceasta faza. Partea interesanta este ca YouTube foloseste o tactica a Facebook pentru a testa schimbarile pregatite pentru utilizatori, iar aici vorbim despre oferirea de acces exclusiv pentru utilizatori obisnuiti la schimbarile care urmeaza sa aiba loc.

Pentru ca aplicatia YouTube este atat de folosita, implementarea design-ului material va aduce cu siguranta ceva mai multa atentie din partea utilizatorilor vis-a-vis de ea, asa ca sunt sigur ca multi o asteptati de ceva vreme. Pentru ca Google se pregateste sa implementeze in viitor si noi tipuri de gesturi in aplicatia YouTube, ea are acum un buton Back care permite o revenire mai usoara la paginile vizualizate anterior.

Avand in vedere ca YouTube testeaza noua interfata doar cu anumiti utilizatori, exista sanse minime ca voi sa aveti parte de acces beta la schimbarile companiei, asa ca daca inca nu vedeti in aplicatia YouTube design-ul material, nu trebuie sa va temeti.

1 COMENTARIU