Prima Pagina aplicatii Bentley inregistreaza un scurtmetraj folosind iPhone (Video)

Bentley inregistreaza un scurtmetraj folosind iPhone (Video)

Bentley scurtmetraj iPhoneBentley a filmat un nou scurtmetraj folosind terminale iPhone, asta la un an de zile distanta dupa ce britanicii au lansata un documentar promotional care a fost editat folosind doar iDevice-urile si aplicatiile pentru iOS ale celor de la Apple. Scurtmetrajul de astazi intra in seria Intelligent Details si este produs in ideea de a comemora expozitia Savile Row Bespoke care a avut loc in Washington D.C.

Savile Row este o strada londoneza cunoscuta pentru croitorii priceputi in a produce haine special pentru barbatii bogati ai lumii, iar cei de la Bentley ii promoveaza aici pentru capacitatea de a crea jachete pentru soferi. Bentley se concentreaza pe patru dintre cele mai cunoscute croitorii din Savile Row pentru clipurile din aceasta serie a Intelligent Details, laudandu-le pentru capacitatea de a produce hainele potrivite pentru soferii iubitori de Bentley si nu numai.

In 2014 Bentley a colaborat cu regizorul Austin Reza, iar acum a ales sa lucreze tot cu el, acesta folosind terminale iPhone 6 pentru a inregistra imaginile, ele fiind conectate la lentile speciale, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus. Editarea a fost facuta folosind aplicatii petnru iOS, iar rezultatul final este unul impresionant pentru un scurtmetraj realizat doar pentru terminale mobile.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.