Bentley inregistreaza un scurtmetraj folosind iPhone (Video)

Bentley scurtmetraj iPhoneBentley a filmat un nou scurtmetraj folosind terminale iPhone, asta la un an de zile distanta dupa ce britanicii au lansata un documentar promotional care a fost editat folosind doar iDevice-urile si aplicatiile pentru iOS ale celor de la Apple. Scurtmetrajul de astazi intra in seria Intelligent Details si este produs in ideea de a comemora expozitia Savile Row Bespoke care a avut loc in Washington D.C.

Savile Row este o strada londoneza cunoscuta pentru croitorii priceputi in a produce haine special pentru barbatii bogati ai lumii, iar cei de la Bentley ii promoveaza aici pentru capacitatea de a crea jachete pentru soferi. Bentley se concentreaza pe patru dintre cele mai cunoscute croitorii din Savile Row pentru clipurile din aceasta serie a Intelligent Details, laudandu-le pentru capacitatea de a produce hainele potrivite pentru soferii iubitori de Bentley si nu numai.

In 2014 Bentley a colaborat cu regizorul Austin Reza, iar acum a ales sa lucreze tot cu el, acesta folosind terminale iPhone 6 pentru a inregistra imaginile, ele fiind conectate la lentile speciale, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus. Editarea a fost facuta folosind aplicatii petnru iOS, iar rezultatul final este unul impresionant pentru un scurtmetraj realizat doar pentru terminale mobile.