Apple Campus 2 – noi imagini prezinta detaliile evolutiei constructiei (Video)

Apple Campus 2 mai 2015Apple Campus 2 este in proces de constructie in Cupertino in momentul de fata si multumita popularitatii sale o multitudine de clipuri video cu evolutia lucrarilor au aparut de-a lungul timpului pe internet. Astazi avem ocazia de a vedea unul noi, acesta prezentandu-ne noi detalii despre cladirile ridicate de catre constructori, focusul fiind pus pe auditoriul in care vor avea loc viitoarele conferinte Apple pentru prezentarea de produse noi si nu doar atat.

Clipul video 4K de mai jos a fost inregistrat de la doar 40 de metri inaltime, mult mai jos decat restul clipurilor video aparute pana acum, el prezentand cele mai multe detalii despre cladirile construite acolo. Auditoriul despre care va vorbeam anterior este gandit pentru a gazdui 1000 de persoane pentru conferintele Apple, el avand o capacitate de 5 ori mai mica decat sala principala a Moscone Center West, in care Apple organizeaza conferinta de deschidere a WWDC.

Majoritatea auditoriului este construit sub pamant si nu la suprafata,a sa ca la finalizare cladirea nu va fi foarte inalta, insa va gazdui suficient de multe persoane pentru viitoarele conferinte ale celor din Cupertino. Acestea fiind spuse, mai jos puteti vedea clipul video 4K si daca sunteti interesati de ceea ce construieste Apple acolo, atunci va recomand sa il vizionati deoarece veti vedea cele mai recente schimbari facute in locatie.