Apple Campus 2 apare in noi imagini video

Apple Campus 2 Mai 2015Apple Campus 2 este cel mai indraznet proiect al companiei Apple din cele aproape 4 decenii de existenta, iar astazi avem ocazia de a vedea noi imagini cu evolutia viitorului sau sediu. Noile imagini ne arata fundatia turnata pentru cateva dintre cladirile companiei americane, dar si ceea ce pare a fi o parcare subterana, sau poate viitorul auditoriu, compania Apple intentionand sa il construiasca in subteran, in cea mai mare parte.

Apple Campus 2 a fost conceput de ca tre Steve Jobs impreuna cu Jony Ive si echipe de arhitecti, el este construit de catre multiple echipe angajate de catre compania Apple, nu mai putin de 3 miliarde de dolari fiind investiti in proiect. Pana acum terenul in care va fi ridicat viitorul sediu a fost curatat de vechile cladiri, copacii au fost conservati, iar unele cladiri au deja fundatia si sunt in curs de constructie.

Apple estimeaza ca Apple Campus 2 va fi deschis la sfarsitul anului 2016, iar in baza a tot ceea ce s-a intamplat pana acum, se pare ca planurile sale nu vor fi amanate.