Click Wheel inlocuieste tastatura iOS cu rotita iPod (Video)

Click Wheel KeyboardClick Wheel Keyboard este o tastatura terta dezvoltata special pentru iOS, iar dupa cum puteti vedea dinclipul video de mai jos, ea reproduce rotita iPod-ului in interfata sistemului de operare pentru a inlocui tastatura standard. Practic in loc sa apasam butoane pe o tastatura virtuala, folosind Click Wheel Keyboard rotim in stanga si in dreapta o rotita virtuala pentru a alege litere vizibile in partea de mijloc a ecranului, intreaga idee fiind buna doar in teorie.

Ideea din spatele Click Wheel Keyboard este desigur de a readuce pentru nostalgici celebrul sistem de control al iPod, deoarece nimeni nu poate considera acest sistem de tastare ca fiind mai eficient decat cel oferit de catre tastatura nativa. Chiar si asa, probabil suficient de multe persoane vor dori sa testeze Click Wheel Keyboard doar in ideea de a incerca ceva inedit pe propriile terminale, aplicatia fiind disponibila deocamdata doar pentru iPhone si iPod Touch.

Typing with two hands is such a chore, who needs extra complexity when writing? Simply scroll through all characters and emoji with this super retro keyboard! Each side of the wheel also has a function: tap the top to delete, left to move the cursor, right for a space, and bottom for capital letters! Infinite Rotations. Infinite Conversations.

Click Wheel Keyboard este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.