eMAG ofera un BMW Z4 cu ocazia sarbatoririi 10.000.000 de comenzi!

eMAG BMW Z4eMAG ofera un BMW Z4 cu ocazia sarbatoririi 10.000.000 de comenzi, cel mai mare magazin online din Romania anuntand in cursul acestei seri concursul care va incepe in cursul zilei de maine si se va desfasura pe perioada unei intregi saptamani. Concursul organizat de catre cei de la eMAG nu ar trebui sa vina ca o surpriza pentru cineva, magazinul oferind in diverse ocazii masini BMW drept premii pentru diverse campanii promotionale, asa ca aceasta nu este diferita.

eMAG ofera un BMW Z4 incepand de maine dimineata eMAG, cand va fi initiata campania promotionala si orice comanda plasata in cadrul magazinului va oferi o sansa de castig pentru clienti, fiecare 100 de lei cheltuiti in plus pentru produse oferind sanse suplimentare de castig. Practic cu cat cheltui mai multi bani in campania celor de la eMAG, cu atat ai mai multe sanse de a castiga masina BMW Z4 pusa la bataie de catre magazin.

Avand in vedere vechile promotii organizate de catre cei de la eMAG, pot presupune ca totul va incepe in jurul orei 07:00 si vor exista o multitudine de produse care vor fi disponibile la pret redus pe parcursul urmatoarei saptamani. Avand in vedere ca acest concurs in care eMAG ofera un BMW Z4 se desfasoara pe parcursul unei intregi saptamani, orice comanda plasata in aceste 7 zile va aduce sanse de castig.

Detalii suplimentare gasiti aici!