Jay-Z ironizeaza Apple, Google si alte companii (Video)

Jay-z ironizeaza AppleJay-Z a sustinut recent un concert in SUA in cadrul turneului B-Sides, iar in timpul unei sesiuni de freestyling a ironizat Apple, Google, Nike, Yutube sau Spotify in fata fanilor sai. Jay-Z a lansat recent un serviciu de streaming audio numit Tidal, el nefiind primit cu extrem de mult entuziasm de catre fani, asta in ciuda faptului ca o multitudine de artisti americani au fost de acord sa isi distribuie in mod exclusiv creatiile prin intermediul sau.

Apple a fost acuzata ca “a pus bete in roate” in cazul lansarii aplicatiei Tidal pentru iPhone, insa in cazul celorlalte companii ironizate de catre Jay-Z vorbim cel mai probabil despre diverse alte probleme pe care starul american le-a avut cu ele. In afara Nike, toate sunt competitoare ale Tidal, toate permitand ascultarea de muzica intr-un fel sau altul, toate generand sume serioase de bani anual.

Ironizand iPhone-urile Apple si incaltamintea Nike, Jay-Z nu l-a uitat pe Jimmy Iovine, co-fondator al Beats, acesta fiind ironizat pentru tentativa de a il cumpara pe co-fondatorul Tidal inainte de a isi lansa serviciul. Realitatea din spatele a ceea ce veti vedea in clip este ca Tidal nu reuseste sa convinga foarte multi oameni sa incheie abonamente, iar asta pentru ca marile companii incearca sa impiedice popularizarea sa, lucru reusit pana acum.