Prima Pagina Tim Cook Tim Cook ironizeaza Android

Tim Cook ironizeaza Android

Tim Cook ironizeaza AndroidTim Cook a ironizat smartphone-urile Android in discursul tinut in cursul zilei de ieri in fata studentilor absolventi ai universitatii George Washington, iar dimineata v-am prezentat si clipul video cu intregul moment. Inainte de a incepe, Tim Cook a indeplinit o cerinta a organizatorilor si le-a cerut celor prezenti sa inchida difuzoarele propriilor terminale prin plansarea lor in silent mode, insa modul in care a spus-o s-a dovedit a fi mai mult decat comic pentru intreaga situatie.

Tim Cook le-a spus studentilor care au terminale iPhone sa apese butonul care dezactiveaza complet sunetele in iOS, insa pentru cei care foloseau un smartphone Android a avut un mesaj ceva mai colorat. Lor Tim Cook le-a spus sa-si paseze terminalele spre centrele randurilor deoarece Apple are un program de reciclare extrem de bun, facand referire la sistemul de buy-back existent in Apple Store-uri.

They’ve asked me to make a standard announcement about silencing your phones. So those of you with an iPhone, just place it in silent mode. If you don’t have an iPhone, please pass it to the centre aisle; Apple has a world-class recycling program.

Apple a initiat anul acesta un program de buy-back prin care cumpara terminale Android si ofera vouchere pentru terminale iPhone, Tim Cook profitand de moment pentru a-l aduce in atentia celor aflati in fata sa. Desigur ca ironia nu foarte fina este un atac direct la competitorii Andorid, insa iPhone-urile au fost atacate in repetate randuri in moduri similare de catre diverse companii.

Chiar si asa, Tim Cook nu si-a aratat pana acum disponibilitatea de a critica competitorii Apple intr-un asemenea mod, asa ca afirmatiile sale sunt destul de surprinzatoare, chiar daca programul de buy-back al Apple a atras foarte multi clienti catre iPhone.

 

 • EuGeorge

  Cand a fost prezentate atacurile catre Apple din partea altor firme au fost prezentate ca fiind penibile sau masuri disperate. Cand au fost prezentate servicii de buy-back din partea altor firme in schimbul unui Iphone au fost prezentate ca fiind penibile si disperate.

  Acum cand este prezentat un atac din partea lui Apple catre restul de firme sau solutia de buy-back,dc nu mai este prezentat ca fiind penibil sau ca o masura disperata?

 • iTu

  man, omu a facut sa spunem asa o “gluma”, sunt sigur ca nu s-a suparat nici un utilizator android de acolo. penal si disperat este cand profitul unor firme merge spre jos si ei scot reclame in care pun apple intr-o postura proasta si incearca sa convinga utilizatorii ca nu e bine cu apple ci mai bine e cu ei. una e sa iti spui parerea intrun interviu si alta sa faci propaganda negativa pe youtube sau alte platforme impotriva apple, aici vorbind de firme precum Samsung, HTC..etc nu de utilizatorul care compara.

 • EuGeorge

  Era chiar culmea să nu se găsească o scuza si pentru asta :))

  Pentru faza cu buy-back încă se cauta scuză?

  Banuiesc ca stii si faptul că acum 20-30 de ani Apple ataca IBM prin acelasi gen de reclame nu? Atacau utilizatorii cum ca ar fi niste zombie care cumpără produsele IBM…ti se pare ceva cunoscut in toate astea?:))

 • iTu

  Scuza??? Ptr ce?? Apple face ce vrea, sincer stiam ca samsung de ceva vreme da bani bunicei pe iPhone la bay-back program insa de apple acuma am aflat. Razboiele apple cu alte firme sunt 0 ptr mine doar ca mi se pare penibil ca o firma ca samsung sau microsoft sa faca reclamr in care demonstreaz ca produsele lor sunt mai bune ca apple si asta o spun si daca vre-o data o face apple.

 • xetrad

  Stapani-ti-va fericiti telefoanele (unul Android si unul IOS) si nu va mai ciondaniti pe politicile companiilor!
  Aveti altceva mai bun de facut, sunt sigur!