Tim Cook vorbeste despre Steve Jobs si egalitatea in drepturi (Video)

Tim Cook discurs universitateTim Cook a tinut, in cursul acestui weekend, un discurs in fata absolventilor universitatii George Washington, el primind un doctorat onorific pentru ajutorul oferit comunitatilor americane, studentii fiind cei care l-au selectat pentru premiu. In timpul discursului, pe care il puteti vedea si in clipul video de mai jos, Tim Cook a vorbit despre o gama diversificata de subiecte, printre care si cel legat de Steve Jobs, actualul CEO Apple oferind cateva detalii despre relatia pe care a avut-o cu co-fondatorul companiei americane.

Tim Cook a afirmat ca de la Steve Jobs a invatat ca oricine poate impune schimbari importante in lume in timp ce isi dezvolta o cariera de succes, oamenii avand acum posibilitatea de a imbunatati mult mai usor vietile altora. Separat Tim Cook a vorbit despre copilaria sa in Alabama, sustinand ca interesul sau in tehnologie si politica in acea perioada l-au motivat sa ajunga unde este acum si sa incerce sa schimbe lumea in bine.

In imaginea de mai sus il vedeti pe Tim Cook facand o poza multimii de absolventi prezenti la ceremonia de absolvire, el profitand de pozitia sa pe scena pentru a inregistra o poza cu cei veniti sa-l asculte. Intregul discurs al lui Tim Cook il puteti vizualiza in clipul video de mai jos.