Prima Pagina Tim Cook Tim Cook vorbeste despre Steve Jobs si egalitatea in drepturi (Video)

Tim Cook vorbeste despre Steve Jobs si egalitatea in drepturi (Video)

Tim Cook discurs universitateTim Cook a tinut, in cursul acestui weekend, un discurs in fata absolventilor universitatii George Washington, el primind un doctorat onorific pentru ajutorul oferit comunitatilor americane, studentii fiind cei care l-au selectat pentru premiu. In timpul discursului, pe care il puteti vedea si in clipul video de mai jos, Tim Cook a vorbit despre o gama diversificata de subiecte, printre care si cel legat de Steve Jobs, actualul CEO Apple oferind cateva detalii despre relatia pe care a avut-o cu co-fondatorul companiei americane.

Tim Cook a afirmat ca de la Steve Jobs a invatat ca oricine poate impune schimbari importante in lume in timp ce isi dezvolta o cariera de succes, oamenii avand acum posibilitatea de a imbunatati mult mai usor vietile altora. Separat Tim Cook a vorbit despre copilaria sa in Alabama, sustinand ca interesul sau in tehnologie si politica in acea perioada l-au motivat sa ajunga unde este acum si sa incerce sa schimbe lumea in bine.

In imaginea de mai sus il vedeti pe Tim Cook facand o poza multimii de absolventi prezenti la ceremonia de absolvire, el profitand de pozitia sa pe scena pentru a inregistra o poza cu cei veniti sa-l asculte. Intregul discurs al lui Tim Cook il puteti vizualiza in clipul video de mai jos.