Apple Watch va fi lansat in iunie in magazine

Apple Watch iunieApple Watch ajunge in iunie in magazinele Apple din multiple tari de pe glob, Tim Cook confirmand astazi ceea ce spusese acum cateva saptamani de zile in legatura cu disponibilitatea ceasului. Lansarea Apple Watch in iunie a fost initial anuntata de catre Tim Cook in urma conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q1 2015, cei din Cupertino fiind siguri ca atunci stocurile interne vor depasi cererea de pe piata.

Saptamana trecuta Tim Cook a vizitat China si a confirmat lansarea Apple Watch din iunie, CEO-ul companiei americane vorbind in fata unei multitudini de angajati ai sediului Apple din tara. Tim Cook a afirmat ca Apple Watch inregistreaza vanzari foarte bune in momentul de fata, dar ca si-ar fi dorit ca mai multe unitati sa fie disponibile pentru clientii dornici sa faca o achizitie in momentul de fata din magazinele Apple.

Regarding the Apple Watch, Cook began by telling the employees that “the Watch could not be going better, we’re working really hard on making more.” Cook joked that Apple wishes it had more operations staff and engineers to make the launch go even smoother, according to the sources.

In ciuda acestui lucru, Apple Watch va fi lansat in iunie in Apple Store-urile fizice, in momentul de fata produsul fiind disponibil nu mai in magazinul online si in anumite buticuri din unele regiuni de pe glob. Lansarea Apple Watch din iunie va include si China, tara care a generat cele mai mari incasari si vanzari de terminale iPhone pentru compania Apple in Q1 2015, depasind pentru prima oara inclusiv SUA.

Separat de Apple Watch, Tim Cook a afirmat ca Apple Pay va fi lansat in China in perioada imediat urmatoare, vicepresedintele senior al diviziei de internet din cadrul Apple fiind deasemenea prezent cu el in tara. Apple va initia parteneriate cu Alibaba si anumite banci locale pentru a permite efectuarea de plati prin intermediul Apple Pay, insa deocamdata nu au fost oferite detalii exacte pentru utilizatori.

Desi lansarea Apple Watch din iunie va aduce produsul in multe magazine Apple, din pacate nu se stie si cand va fi el intr-un final disponibil in Romania.