Cum accesez portul de diagnostic al Apple Watch ?

port diagnostic Apple WatchApple Watch are un port de diagnosticare implementat cel mai probabil de catre compania Apple pentru a le oferi angajatilor sai posibilitatea de a transfera date de pe ceas sau in ceas oricand au nevoie. Acest port de diagnostic nu a fost eliminat din unitatile livrate publicului larg, iar unele companii inventive intentioneaza sa il foloseasca pentru a permite incarcarea Apple Watch in timpul utilizarii in viata de zi cu zi.

In clipul video de mai jos ii vedem pe producatorii Reserve Strap, accesoriul despre care am vorbit mai sus, ei prezentand lumii intregi procedura care trebuie facuta pentru a accesa portul de diagnosticare al ceasului inteligent. Practic tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un ac intr-unul dintre locasele din jurul capacului care inconjoara portul de diagnostic al Apple Watch si sa il fortati sa iasa, fara a apasa in vreun fel pe el.

Dupa eliminarea capacului care ascunde portul de diagnostic al Apple Watch veti vedea o componenta cu 6 pini la care nu veti putea conecta decat un cablu special creat de catre compania Apple, care nu este vandut acum. Prin acest port nu veti putea face vreo instalare a Watch OS si nici nu veti putea efectua alte actiuni de diagnosticare, asa ca accesul la el nu va ajuta cu absolut nimic acum.

https://www.youtube.com/watch?v=DAbaX9XWvic

Totusi, in momentul in care Reserve Strap va fi lansata, utilizatorii vor trebui sa obtina acces la portul de diagnosticare al Apple Watch pentru a putea conecta cureaua si a permite incarcarea in timpul folosirii ceasului. Nimeni nu stie cat va trece pana cand acest produs va fi lansat pe piata, insa daca intre timp veti dori sa accesati portul de diagnostic al Apple Watch, aveti la indemana un tutorial.