Cand va fi lansat Apple Watch in noi tari ?

lansare Apple Watch tara

Lansarea Apple Watch a ramas doar o fraza conceputa de catre compania Apple pentru a promova un produs care este atat de dorit incat nimeni nu il mai poate cumpara din vreun magazin in momentul de fata. Desi foarte multi oameni au comandat produsul celor din Cupertino, din pacate inca exista suficient de multe persoane care nu au primit o data de livrare pentru comanda, Tim Cook cerandu-si scuze pentru acest lucru.

Separat de aceasta, Tim Cook a raspuns si intrebarilor jurnalistilor americani cu privire la data la care Apple Watch va fi lansat in noi tari de pe glob, el dezamagind o buna parte dintre fanii Apple. Conform lui Tim Cook, Apple planuieste sa extinda disponibilitatea Apple Watch in noi tari de pe glob abia in luna iunie a acestui an, mult mai tarziu decat s-ar fi asteptat multi.

I think we’re in a good position and sometime in late June we currently anticipate being in a position where we could begin to sell the Apple Watch in additional countries. That’s our current plan. It is a new product for us. With any new product, you wind up taking some time to fully ramp.

Tim Cook sustine ca Apple Watch este un produs complet nou si Apple are nevoie de timp pentru a isi pune la punct capacitatea de productie, in aceasta perioada oamenii sai lucrand la a fabrica mai multe unitati zilnic. In aceasta idee, va dura ceva timp pana cand toata lumea va avea un Apple Watch la incheietura si exista o sansa ca luna iunie sa nu fie cea in care extinderea disponibilitatii va avea loc.

Apple este in general foarte conservatoare in ceea ce priveste perioadele de lansare, astfel ca daca Tim Cook a prezentat luna iunie ca fiind posibila pentru disponibilitatea Apple Watch in noi tari, atunci ne putem astepta ca lansarea sa aiba loc in mai.