Flow – noua aplicatie Microsoft apare in noi imagini

Flow este o noua aplicatie Microsoft despre care v-am vorbit zilele trecute cand v-am spus ca ea este pregatita pentru a le oferi utilizatorilor Outlook posibilitatea de a comunica intr-un mod complet nou cu toate contactele. Cei de la Microsoft considera ca trimiterea de email-uri poate fi inlocuita cu trimiterea de mesaje text direct din inbox-ul Outlook, insa ramane de vazut daca restul lumii va fi de aceeasi parere cu compania din Redmond.

Flow este dezvoltata exclusiv pentru platforma iOS a companiei Apple si este gandita de catre cei de la Microsoft pentru a permite purtarea de conversatii cu orice fel de utilizatori care au o adresa de email activa. Daca zilele trecute am vazut doar documentul intern al companiei Microsoft de la care am aflat despre existenta Flow, astazi vedem primele imagini cu interfata viitoarei aplicatii.

Microsoft is working on a new app, right now it is only available on iOS, that is described as a micro-email app that allows for quick chatting with anyone who has an email address. Information first popped up about this app yesterday and now we have new images that give us the first look at this app.

Desi Flow se afla in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare, compania Microsoft intentioneaza sa ii extinda in viitor functionalitatea, ea aratand precum o aplicatie standard de chat pentru terminale mobile. Partea interesanta a Flow sta totusi in faptul ca ea functioneaza prin intermediul sistemului Exchange al celor de la Microsoft, iar conversatiile purtate de catre utilizatori ajung in casuta de email pentru a fi vizualizate mai tarziu.

Flow 2

Flow nu are deocamdata stabilita o data oficiala de lansare de catre cei de la Microsoft, insa probabil nu va trece foarte mult timp pana cand ea va ajunge oficial pe piata pentru cei interesant. Pana in acel moment compania Microsoft ar putea implementa o serie de functii noi, insa nu va ganditi ca avem in fata aplicatia care va face uitate Facebook Messenger sau WhatsApp Messenger, deoarece ea este gandita pentru alt tip de utilizatori.

Flow 1