iPhone 5C cu Touch ID apare in website-ul Apple

iPhone 5C Touch IDiPhone 5C cu Touch ID apare intr-o imagine exclusiva pe website-ul companiei Apple, ea fiind vizibila in pagina dedicata prezentarii noului dock Lightning lansat zilele trecute impreuna cu MacBook Pro 15 inch 2015 si iMac Retina 5K. iPhone 5C cu Touch ID apare la cateva saptamani dupa ce o multitune de zvonuri au anuntat faptul ca iPhone 6C urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple, implementarea unui cititor de amprente si Touch ID fiind una dintre principalele functionalitati noi.

 

La o prima vedere terminalul iPhone 5C pare a fi unul standard, insa daca priviti cu atentie butonul Home, veti realiza ca el arata precum cele care au Touch ID, iar acest lucru nu este obisnuit deloc pentru Apple. A prezenta un posibil produs nou inainte de lansarea oficiala nu face parte dintre greselile Apple de pana acum, iar fie ca vorbim despre iPhone 5C cu Touch ID sau iPhone 6C, aparitia produsului genereaza multe semne de intrebare.

iPhone 5C cu Touch ID este prezentat de Apple

Daca ar fi sa-mi dau acum cu parerea as spune ca in imagini nu vedem un real iPhone 5C cu Touch ID, sau un real iPhone 6C, ci doar o greseala facuta de catre un angajat al celor de la Apple si nimic mai mult. Desi imbinarea dintre terminal si butonul Home cu Touch ID pare perfecta, cred cu tarie ca este vorba despre o greseala facuta de catre un angajat neatent care a uitat sa amplaseze un buton normal in acest terminal.

In cazul in care va ganditi ca Apple s-a gandit sa ia putin in ras zvonurile privind posibila lansare a unui iPhone 6C, ori a unui iPhone 5C cu Touch ID, ei bine va spun sa va ganditi din nou, deoarece informatiile de cest tip genereaza asteptari nerealiste. Imaginea prezentata de catre compania Apple ne dezvaluie cum ar putea arata un iPhone 5C cu Touch ID, insa e foarte putin probabil sa vorbim despre un produs real.