WhatsMac – vorbeste pe WhatsApp Messenger de pe Mac

WhatsMacWhatsMac te ajuta sa vorbesti pe WhatsApp Messenger de pe Mac, aplicatia disponibila in momentul de fata pentru produsele celor de la Apple fiind singura de acest gen compatibila cu sistemul de operare OS X. Aplicatia are la baza sistemul WhatsApp Web dezvoltat de catre compania WhatsApp, printr-un browser web oricine putand utiliza aplicatia WhatsApp Messenger, insa acum totul este adus intr-o aplicatie pentru Mac-uri ce este mai simpla de folosit.

WhatsApp Mac ne permite sa discutam cu oricare dintre prietenii care folosesc platforma WhatsApp Messenger, aplicatia oferind aproximativ aceleasi functii precum WhatsApp Web sau o aplicatie pentru terminale mobile. WhatsApp Mac ne permite sa trimitem si sa vizualizam mesaje, sa vizualizam continut multimedia, sa primim notificari sai sa incarcam poze sau clipuri video doar prin drag & drop direct in aplicatie.

A Mac app wrapper around WhatsApp’s web client, WhatsApp Web. The latest version is available here. (Requires OSX 10.10 Yosemite, since it is based on WKWebView). Allows you to receive notification center notifications for new messages, and adds some useful keyboard shortcuts.

WhatsMac nu este o aplicatie oficiala oferita de catre compania WhatsApp Messenger, ci este doar o aplicatie care functioneaza in baza unui webview oferit prin intermediul WhatsApp Web, deci nu va asteptati la altceva. Chiar daca aplicatia WhatsMac nu este 100% stabila in momentul de fata si ar putea avea anumite buguri, ea poate fi totusi utila pentru a purta conversatii mai usor.

Puteti descarca WhatsMac din aceasta pagina in momentul de fata si pe masura ce ea urmeaza sa fie actualizata, veti putea descarca actualizari, deci in viitor probabil veti beneficia de performanta imbunatatita.