Cutiile Apple Watch sunt aproape la fel de scumpe precum un smartwatch Android

Cutie Apple WatchCutiile Apple Watch incep sa fie destul de cautate de catre utilizatori, iar asta aflam din numeroasele oferte de vanzare publicate pe website-urile importante de licitatii, preturile acestora fiind pe masura. Desi cea mai ieftina cutie ajunge sa coste aproximativ 10 dolari, exista unii utilizatori care isi vand accesoriul pentru preturi de aproape 60 de dolari, acestea fiind cu doar 40 de dolari mai mici decat preturile cerute pentru anumite smartwatch-uri Android Wear.

E greu de spus de ce ar cumpara anumite persoane doar cutia unui produs, asta desi ea poate fi transformata intr-un incarcator pentru ceas, insa desigur ca lucruri mult mai ciudate se intampla in lumea intreaga zi de zi. Chiar si asa, deocamdata nimeni nu a fost dispus sa ofere mai putin de 30 de dolari pentru cutia unui Apple Watch si probabil putine persoane o vor face in viitorul apropiat.

Din pacate unii utilizatori sunt atat de dornici sa aiba un Apple Watch incat sunt dispusi sa-si cumpere macar o cutie pentru a avea “ceva” din noul produs al companiei americane, asa ca probabil licitatiile de acest gen vor continua. In mod normal vanzarea de cutii nu este permisa pe website-uri de licitatii, insa pentru ca vorbim despre cutia unui Apple Watch, lucrurile se vor schimba cu siguranta.