Un incendiu a devastat o parte a unei cladiri Apple

incendiu centru de date AppleIn cursul noptii trecute un incendiu a izbucnit in cadrul complexului din Mesa Arizona care gazduieste fosta fabrica in care trebuiau produse panouri de safir, iar in imaginea alaturata puteti vedea exact despre ce este vorba. Incendiul a fost stins pe parcursul noptii de catre pompieri, acestia declarand ca nu exista victime si se pare ca acoperisul ce avea panouri solare instalate ar fi fost afectat, o parte dintre ele arzand in intregime.

50 de persoane au fost evacuate din cladirea care nu a fost afectata in interior din cauza incendiului, acesta distrugand doar o parte dintre panourile solare pana la aparitia pompierilor care l-au stins. Conform acestora, in doar 35 de minute incendiul a fost complet stins, deci nu vorbim despre un incident foarte grav petrecut in locatia detinuta de catre compania Apple.

MESA, AZ – Officials battled a second-alarm fire at an Apple facility in Mesa on Tuesday morning. The fire appeared to be on solar panels on the roof of the building over a loading dock. The fire did not appear to be burning inside the building itself, officials said. Crews from Mesa, Gilbert and Superstition Fire worked together to get the fire knocked down in 35 minutes. About 50 employees had to be evacuated and there were no reports of any injuries.

Apple foloseste panouri solare pentru a produce energie regenerabila in ideea de a sustine caldirile pe care le detine, insa in acest caz se pare ca ele au stat la baza intregii probleme.