Prima Pagina Google Google Photos – stocare nelimitata pentru poze si clipuri video

Google Photos – stocare nelimitata pentru poze si clipuri video

Google PhotosGoogle Photos este un serviciu cu stocare nelimitata pentru poze si clipuri video lansat in cursul acestei zile de catre compania Google in cadrul Google I/O 2015. Disponibil gratuit pentru utilizatorii de terminale Android si iOS, Google Photos le permite posesorilor de smartphone-uri si tablete sa-si stocheze pozele si clipurile video in serverele companiei fara a plati vreun ban pentru acest lucru, oferta fiind mult mai buna decat cea a altor companii.

Conform companiei Google, noul Google Photos ofera posibilitatea de a stoca poze cu o rezolutie maxima de 16 megapixeli si clipuri video cu o rezolutie maxima full HD 1080p, continutul putand fi accesat oricand. Accesibila printr-un website sau direct din aplicatii pentru iOS si Android, Google Photos ne ofera posibilitatea de a vizualiza pozele sau clipurile video din aproape orice platforme, incarcarea facandu-se in acelasi mod.

We wanted to do better. So today we’re introducing Google Photos—a new, standalone product that gives you a home for all your photos and videos, helps you organize and bring your moments to life, and lets you share and save what matters. Google Photos gives you a single, private place to keep a lifetime of memories, and access them from any device.

In interfata creata pentru aplicatii si website, compania Google a creat pentru Google Photos si o serie de gesturi care permit vizualizarea rapida a unui set de poze salvate, totul fiind extrem de simplu. Practic Google Photos incearca sa concureze cu iCloud Photos, Facebook, Dropbox si o multitudine de alte servicii, iar faptul ca serviciul va oferi stocare nelimitata reprezinta un mare avantaj fata de competitori.

Aplicatia pentru iOS va fi disponibila din cursul acestei seri in App Store, iar un cont pentru Google Photos veti putea inregistra in curand.

 • amfetamin

  Si cu Google Drive ce facem? Dacă e vorba doar de foto/video adică? Ii ia locul sau vor fi doua entități diferite?

 • klaudinho

  Doar foto video

 • Am descarcato deja si merge superb. O sa o folosesc pana luni la extrem si o sa va spun aici parerea mea dar treaba cu spatiu ilimitat ma convins :))

 • V.P

  Din aplicatie ( setari ) poti selecta sa afiseze si continutul ( poze si videoclipuri ) din Google Drive .
  Aplicatia arata si functioneaza impecabil ,,

 • Pingback: Google Photos a fost lansata in App Store cu spatiu nelimitat si gratuit pentru stocare de poze si clipuri video | iDevice.ro()

 • bgd

  În magazin play, citiți descrierea produsului, secțiunea auto backup

 • Dabija

  Din cate am inteles max 16m pixel maxim pe poza
  Ce fac cei cu Xperia ?