Google Inbox este disponibila public (Video)

Google Inbox este o aplicatie lansata de catre compania Google cu multiple luni in urma, ea fiind creata special pentru cei carora o simpla aplicatie de verificare a email-urilor nu este suficient de buna. Mai exact, Inbox permite sortarea email-urilor in functie de tipul lor, afisarea de remindere in baza informatiilor din email-uri, plus multe, multe alte functii extrem de interesante pentru o asemenea aplicatie.

Inbox a fost testata pana acum cu o serie de utilizatori alesi special de catre Google in baza interesului acestora, insa incepand de astazi oricine poate instala aplicatia si poate beneficia inclusiv de noile sale functii. Printre ele se numara si un sistem care ne permite sa stergem un email imediat dupa trimiterea acestuia, astfel ca daca ati facut o greseala, o puteti repara rapid.

For starters, you’ve mentioned how much you like seeing key information at a glance, like when your package is arriving. So today Inbox is adding Trip Bundles: All of your emails about a trip will now be bundled together and the most important details (like flight times and hotel reservation numbers) will be available the instant you open Inbox.

Google Inbox este integrata cu multitudine de servicii ale companiei Google, astfel ca puteti salva informatii, seta reminder-uri si multe altele direct din aplicatia de email, informatiile fiind preluate din email-uri. Google Inbox este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store in momentul de fata si daca sunteti interesati de ea, o veti putea utiliza fara probleme.