Lenovo Smart Cast – smartphone-ul care transforma orice suprafata intr-una tactila (Video)

Lenovo Smart CastLenovo Smart Cast este un smartphone anuntat in cursul noptii trecute, compania Lenovo reusind sa dezvolte primul smartphone cu proiector laser integrat ce poate transforma orice suprafata intr-una tactila. Clipul video de mai jos si imaginea din stanga va descriu cat se poate de bine modul de functionare al Lenovo Smart Cast si vorbim despre un produs cu adevarat interesant, scos parca dintr-un film stiintifico-fantastic.

Lenovo Smart Cast este capabil sa proiecteze o tastatura virtuala pe orice suprafata si sa ne urmareasca miscarile facute peste ea pentru a putea controla interfata sistemului de operare Android si a scrie orice dorim. Anuntat in cadrul Lenovo Tech World, Lenovo Smart Cast este primul smartphone din lume care are integrat un proiector laser fara focus, tehnologia fiind diferita de cea DLP utilizata in pico-proiectoare.

Lenovo Smart Cast poate proiecta tastatura virtuala pe pereti, insa chiar si pe mesele obisnuite, simpla invartire a proiectorului pentru a fi pozitionat cu obiectivul in jos fiind suficienta. Dupa pozitionarea corecta, Lenovo Smart Cast va proiecta o tastatura pe masa noastra si de aici incolo intelegeti cat de simpla devine controlarea smartphone-ului fara a ii atinge efectiv ecranul in vreun moment sau altul.

Folosind Lenovo Smart Cast putem controla, practic, orice fel de aplicatie Android sau chiar jocuri, astfel ca nu exista limitari din acest punct de vedere, ideea in sine fiind de a ne permite sa folosim un smartphone aproape oriunde. Deocamdata Lenovo Smart Cast este doar in stadiul de dezvoltare si nu se stie cand va ajunge pe piata sau cat va costa, insa sunt curios de opinia voastra vis-a-vis de el.

Lenovo Smart Cast 1