RelevApps – scurtaturi pentru aplicatii in functie de perioada din zi

RelevAppsRelevApps este un tweak extrem de interesant lansat in cursul acestei zile in Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a vedea in Control Center scurtaturi pentru aplicatii in functie de perioada din zi in care ne aflam. Inainte sa va imaginati ca tweak-ul va ghici singur ce aplicatii va trebui sa arate in functie de ora, va spun ca el are un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, iar prin el putem stabili aplicatiile care sunt afisate in functie de perioada din zi in care ne aflam.

Compatible with iOS 7 and 8. This tweak will let you specify different apps to shows up during different times of the day in the Control Center. If you usually use the Alien Blue app during the evening, it will show up. If you usually use the Clock app in the moring, it will show up.

In aceasta idee, cu RelevApps putem afisa aplicatiile folosite la scoala sau serviciu atunci cand ne aflam acolo si aplicatiile utilizate acasa, atunci cand suntem acasa, totul in baza unui program prestabilit. RelevApps este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.