Steve Wozniak va avea o statuie din ceara la Madame Tussauds

Steve Wozniak Madame TussaudsSteve Wozniak este carismaticul co-fondator al companiei Apple, el fiind adesea citat prin presa pentru laudele si criticele aduse atat celor din Cupertino, cat si diversilor competitori ai Apple. Steve Wozniak a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Steve Jobs, a fost inventatorul primului Mac vandut de catre compania Apple, a lucrat in cadrul Apple pentru multi ani si si-a facut un renume mondial multumita ingeniozitatii sale.

Luna trecuta cei de la Madame Tussauds au intrebat publicul american ce om important din industria tehnologica ar trebui imortalizat printr-o statuie de ceara in cadrul muzeului, iar Steve Wozniak a fost “castigatorul”. Desi oameni importanti precum Elon Musk sau George Lucas au fost avuti in vedere, publicul american il iubeste mai mult pe Steve Wozniak, iar acum el va avea propria statuie in cadrul celebrului muzeu.

Madame Tussauds are deja statui din ceara care ii reprezinta pe Steve Jobs sau Mark Zuckerberg, iar statuia care il va reprezenta pe Steve Wozniak va fi expusa la muzeul din San Francisco undeva in cursul acestei toamne. Crearea statuii va dura intre doua si trei luni de zile, co-fondatorul Apple dandu-si, aparent, deja acordul pentru a face parte din celebra colectie de vedere si inovatori ai muzeului.

“I AM INCREDIBLY EXCITED TO BE INDUCTED INTO THE MADAME TUSSAUDS FAMILY. I REMEMBER VISITING THE LONDON MUSEUM AS A KID, AND HOW COOL IT WAS TO SEE MARK KNOPFLER’S FIGURE IN WAX,” SAYS WOZNIAK. “I CAN’T WAIT TO SEE MY FIGURE NEXT TO JOBS – IT’LL BE JUST LIKE OLD TIMES.”

Steve Wozniak a fost, desigur, flatat de faptul ca publicul american ii iubeste atat de mult, iar din toamna cei din San Francisco isi vor putea face o poza cu versiunea din ceara a sa, cei de la Madame Tussauds urmand a pune, cel mai probabil, statuia sa si pe cea a lui Steve Jobs intr-o imediata vecinatate.