Facebook afiseaza imagini animate (GIF)

Facebook logoFacebook afiseaza in sfarsit imagini animate, GIF, in news feed-urile si timeline-urile utilizatorilor din lumea intreaga, compania americana implementand aceasta functionalitate mult mai tarziu decat s-ar fi asteptat unii. Multumita acestei functii, acum utilizatorii vor putea vizualiza imagini animate de oriunde de pe internet, iar de aici incolo va puteti imagina cat de interesant va deveni Facebook-ul pentru multi utilizatori din lumea intreaga.

Desi Facebook nu permite incarcarea directa de imagini animate GIF in reteaua sa de socializare, ci doar publicarea de link-uri ale unor imagini incarcate in alte website-uri, beneficiul ramane pentru cei interesati. Teoretic noua functionalitate ar trebui sa fie disponibila inclusiv in aplicatia Facebook pentru iphone si ipad, insa daca ea nu va fi vizibila imediat, atunci va fi implementata in perioada imediat urmatoare.

Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe planeta, iar lipsa implementarii suportului pentru imagini animate GIF este surprinzator in conditiile in care ele sunt extrem de populare in randul utilizatorilor. Cei de la Facebook nu au anuntat oficial implementarea noii functii, insa acest lucru conteaza mai putin, din moment ce toata lumea se poate bucura acum de vizualizarea GIF-urilor care au incantat utilizatori din intreaga lume.