Apple Campus 2 este prezentat in noi imagini (Video)

Apple Campus 2 iunie 2015Apple Campus 2 este cel mai indraznet proiect derulat de catre compania Apple in toata existenta sa, cei din Cupertino investind peste 3 miliarde de dolari pentru a-si construi un nou sediu la doar cativa kilometri distanta de cel existent.

Apple a ales o serie de constructori si firme de arhitectura pentru a construi unui dintre ultimele vise ale lui Steve Jobs, iar pe parcursul celor aproape 2 ani de dezvoltare v-am prezentat in diverse randuri stadiul in care se afla constructia noului campus Apple.

Astazi va prezint o serie de imagini noi inregistrate din elicopter, ele prezentand evolutia lucrarilor de pana acum, o serie de cladiri fiind ridicate aproape in totalitate si “nava spatiala” a celor de la Apple incepe sa prinda forma, dupa cum puteti vedea.

Cu doar cateva saptamani in urma Apple a decis sa renunte la constructorul Skanska, cel care a construit si noul sediu Orange Romania, alegand sa colaboreze cu alte firme pentru a-si finaliza proiectul, schimbarea crescand costurile finale de realizare.

Apple Campus 2 este programat pentru deschidere la finalul anului 2016, insa ramane de vazut daca Apple va reusi sa isi respecte programul.