WWDC 2015 si prezentarea iOS 9 vor fi transmise in direct de Apple, iata unde

WWDC 2015 transmisiune in directWWDC 2015 va fi transmis in direct de catre Apple prin Apple TV si prin intermediul website-ului sau, in cursul noptii trecute un nou canal fiind lansat in interfata Apple TV special pentru eveniment. WWDC 2015 are loc in data de 8 iunie 2015, in San Francisco, la Yerba Buena Center, iar toata lumea va avea ocazia de a vedea conferinta de deschidere a celor de la Apple, asa cum s-a intamplat si in anii trecuti.

Desi Apple nu a anuntat oficial acest lucru, transmisiunea in direct a WWDC 2015 va avea loc inclusiv prin website-ul companiei americane, acolo orice utilizatori cu Safari putand sa vizioneze stream-ul LIVE. Aici vorbim atat despre PC/Mac-uri, cat si despre iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, stream-urile companiei Apple fiind gandite pentru a fi vazute doar de catre clientii sai.

WWDC 2015 LIVE pe Apple TV, PC, Mac, iPhone si iPad

In ciuda acestui lucru, programul VLC poate fi utilizat pentru a reda stream-ul video pe PC-urile care nu au Safari instalat, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca va trebui sa urmariti totul pe un ecran mic. Stream-ul video LIVE va fi disponibil in ziua evenimentului si desigur ca pe iDevice.ro il veti gasi pentru accesare folosind programul VLC, impreuna cu explicatiile necesare pentru vizualizare.

Ca de obicei, iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce se intampla in cadrul WWDC 2015 si aici veti putea afla toate noutatile iOS 9 si OS X 10.11, asa ca nu uitati sa reveniti in data de 8 iunie pentru a le descoperi. Intre timp puteti folosi aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari push pentru a afla cele mai noi stiri din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


1 COMENTARIU