5 persoane au fost ranite in incendiul stins zilele trecute intr-un centru de date Apple

incendiu centru de date AppleZilele trecute un incendiu a izbucnit intr-un centru de date Apple din Mesa, Arizona, pompierii reusind sa stinga flacarile la doar cateva zeci de minute dupa aparitie, fara ca vreo persoana sa sufere arsuri. In ciuda acestui lucru, se pare totusi ca 5 persoane au fost ranite in locatie din cauza unei scurgeri de clor, insa deocamdata autoritatile nu au dezvaluit detalii cu privire la tipuri de rani suferite de catre angajatii companiei.

Apple a initiat un proiect prin care va investi 1 miliard de dolari in centrul de date care are peste 160.000 de metri patrati, iar incidentul de zilele trecute nu va afecta evolutia intregului proiect. Desi incidentul pare sa fie mult mai grav decat se credea zilele trecute, cand nu au fost confirmate persoane ranite, compania Apple nu a dorit sa ofere in vreun fel detalii in legatura cu el si probabil nici nu o va face in perioada urmatoare.

Five people were injured in a chlorine leak at the Apple data center in Maiden on Monday, according to dispatchers with Catawba Fire and Rescue. Authorities had provided few details on the leak, which was reported about 2:30 p.m. Apple will invest $1 billion over a decade for its 183-acre data center. The more than 500,000-square-foot facility is one of the world’s largest data centers.