WWDC 2015 va aduce si o dezamagire pentru fanii Apple

lansare apple tv 4WWDC 2015 nu va aduce pentru fanii Apple si mult zvonitul serviciu TV online gandit de catre compania Apple, cei din Cupertino nereusind sa convinga marii producatori de continut sa-i accepte termenii. Desi inca exista posibilitatea ca Apple TV 4 sa fie prezentat in 8 iunie, exista sanse minime ca el sa aiba si un serviciu de streaming TV disponibil, compania Apple putand avea probleme in lansarea sa chiar si in cursul anului viitor.

Apple dorea sa le ofere posesorilor de Apple TV-uri posibilitatea de a urmari posturi TV locale sau nationale direct din micul dispozitiv conectat la internet, dar asta nu este tot ceea ce oferea Apple. Separat de posturile TV online, compania Apple doreste sa extinda inclusiv oferta de continut multimedia oferit prin intermediul Apple TV-ului, insa deocamdata nu a reusit sa convinga trusturile media ca o colaborare este oportuna.

Apple won’t be announcing its much-anticipated subscription TV service next week at its Worldwide Developer Conference, according to several people with knowledge of the situation. The Cupertino technology company has told network executives the planned unveiling will be postponed because Apple has yet to finalize the licensing deals.

Apple a incercat sa-si diferentieze serviciul de streaming TV de celelalte similare prin includerea posturilor TV locale, detinute de catre mari trusturi media, insa se pare ca deocamdata acest lucru nu ar fi posibil. In aceasta idee, compania Apple a decis in foarte multe cazuri sa nu lanseze produse neterminate, iar acum serviciul de streaming TV va fi cel care nu va ajunge pe piata prea curand.