Samsung Galaxy S6 Plus apare in primele imagini

Samsung Galaxy S6 Plus imagineSamsung Galaxy S6 Plus apare astazi in primele imagini la doar cateva zile dupa ce s-a zvonit ca el ar urma sa fie primul competitor serios pentru iPhone 6 Plus din partea coreenilor Samsung. Pentru ca terminalul se anunta a fi unul suficient de interesant, astazi avem ocazia de a il vedea in primele imagini furnizate de catre surse asiatice, acestea avand in general imagini cu orice smartphone-uri noi.

Conform informatiilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S6 Plus ar urma sa aiba un ecran de 5.5 inch, dar si un chip Snapdragon 808 cu procesot haxa-core, insa desigur ca aceste informatii nu sunt confirmate de cineva. Chiar si asa, terminalul este dezvoltat in momentul de fata pentru a ajunge pe piata si a concura cu terminalul iPhone 6 Plus al celor de la Apple, Samsung Galaxy Note 4 neavand prea mult succes in aceasta privita.

Imaginile de astazi ne arata ca Samsung Galaxy S6 Plus urmeaza sa aiba design Samsung Galaxy S6 Edge, diferenta fiind data de dimensiunile ceva mai mari, similare cu cele ale iPhone 6 Plus, diagonala ecranelor fiind identica. Este destul de ciudat ca Samsung sa ofere un terminal Edge atat de mare, insa daca utilizatorii sunt intr-adevar interesati de acest tip de terminale, atunci lansarea sa are o explicatie.

Separat de cele mentionate anterior, s-ar parea ca Samsung Galaxy S6 Plus ar putea avea inclusiv o camera frontala de 5 megapixeli si o camera principala de 15 megapixeli, acestea fiind secondate si de 32 GB de memorie interna si cel mai probabil 3 GB RAM. Practic Samsung incearca saaduca pe piata un produs care sa eclipseze iPhone 6 Plus, insa ramane de vazut daca isi va atinge obiectivul.

Samsung Galaxy S6 Plus imagine 1