Samsung Galaxy S6 Plus este pregatit pentru a concura cu iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy S6 PlusSamsung Galaxy S6 Plus este un nou smartphone pregatit de catre compania Samsung pentru lansare pe piata in perioada urmatoare, el fiind gandit pentru a concura cu iPhone 6 Plus, dar si a ii copia numele. Cei de la Samsung intentioneaza sa produca un Samsung Galaxy S6 Plus cu ecran de QHD de 5.5 inch pentru a le oferi utilizatorilor mai multe optiuni cand vine vorba de achizitionarea unui phablet high-end.

Samsung Galaxy S6 Plus ar urma sa aiba un design similar cu cel al Samsung Galaxy S6, deci implicit si iPhone 6 Plus, iar in interiorul sau ar trebui sa fie implementat un chip Snapdragon 808 cu procesor hexa-core. Practic Samsung nu face altceva decat sa copieze iPhone 6 Plus dupa ce a copiat deja iPhone 6, strategia coreenilor fiind de a imita succesul prin produse proprii, care totusi nu sunt la fel de populare precum cele ale Apple.

Partea interesanta este ca Samsung Galaxy S6 Plus este dezvoltat in momentul de fata in paralel cu Samsung Galaxy Note 5, alt phablet high-end al celor de la Samsung, iar de aici vor iesi cu siguranta destule confuzii. Samsung a promovat seria Note ca fiind cea mai buna pentru oamenii care vor smartphone-uri cu ecrane mari, dar daca vor lansa un Samsung Galaxy S6 Plus, atunci lucrurile vor deveni complicate.

Desigur ca Samsung Galaxy S6 Plus nu va avea hardware la fel de bun precum cel al Samsung Galaxy Note 5, insa in momentul de fata Samsung nu are un competitor pentru iPhone 6 Plus, asa ca trebuia sa produca unul. Ca acesta va copia design-ul si numele iPhone 6 Plus probabil nu mira pe cineva, insa ramane de vazut cum va reactiona piata la aceasta strategie ciudata a celor de la Samsung.

Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Samsung Galaxy S6 Plus pe piata, insa exista sanse ca el sa apara inaintea iPhone 6S Plus.

18 COMENTARII

  1. Trebuiesc sa recunoastem cu totii ca apple deja a inceput sa se duca incet, incetisor in jos, pe cand samsung se ridica, bineinteles copiind apple iphone. Ma intreb oare cum ar fi stat treburile daca inca ar mai fi fost Steve Jobs CEO al Apple

  2. Istorie zero, vezi ce telefoane avea samsung in 2007. Din alea cu clapita care aveau toate vanzatoarele de butic si le suna telefonul N.o.h.a tu cafe.

  3. e greu sa ca concurezi cu apple la acest capitol. samsung incearca sa intimideze apple prin scoaterea pe piata a unor produse care seamana cu cele appple, doar ca ei prin asta isi pierd din originalitate. Gata cu plasticul “rezistent”, gata cu bateria care se putea schimba, gata cu cardul de memorie detasabil + ca dupa ca au renuntat la astea au mai si scumpit smartphoanele.
    Probabil si acest plus se va vinde ca edge si s6 dupa o luna de la lansare cum a vandut apple in 3 zile.

  4. Samsung Galaxy S2 Plus
    Samsung Galaxy S3 Neo Plus
    Samsung Galaxy S4 LTE Plus
    Samsung Galaxy S5 Plus
    Urmeaza Samsung Galaxy S6 Plus,ce a copiat? faptul ca urmeaza al 5-lea model Plus?
    Sterge-l si pe asta.

  5. Ok samsung a scos . Zic sa nu ne mai consumam energia pt samsung si apple. Ce castigam din luptele astea inutile? Nimic. O zi buna tuturor

  6. […] Samsung spera ca intre 15% si 20% dintre utilizatorii smartphone-urilor sale vor folosi Samsung Pay dupa lansare, insa totul va depinde de disponibilitatea serviciului si pe terminalele vechi, vandute deja. Samsung Galaxy Note 5 ar urma sa fie cel mai puternic smartphone Samsung, insa ramane de vazut care vor fi specificatiile sale din moment ce Apple pregateste si un Samsung Galaxy S6 Plus. […]

  7. […] Samsung Galaxy S6 Plus apare astazi in primele imagini la doar cateva zile dupa ce s-a zvonit ca el ar urma sa fie primul competitor serios pentru iPhone 6 Plus din partea coreenilor Samsung. Pentru ca terminalul se anunta a fi unul suficient de interesant, astazi avem ocazia de a il vedea in primele imagini furnizate de catre surse asiatice, acestea avand in general imagini cu orice smartphone-uri noi. […]