Samsung Galaxy S6 Plus este pregatit pentru a concura cu iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy S6 PlusSamsung Galaxy S6 Plus este un nou smartphone pregatit de catre compania Samsung pentru lansare pe piata in perioada urmatoare, el fiind gandit pentru a concura cu iPhone 6 Plus, dar si a ii copia numele. Cei de la Samsung intentioneaza sa produca un Samsung Galaxy S6 Plus cu ecran de QHD de 5.5 inch pentru a le oferi utilizatorilor mai multe optiuni cand vine vorba de achizitionarea unui phablet high-end.

Samsung Galaxy S6 Plus ar urma sa aiba un design similar cu cel al Samsung Galaxy S6, deci implicit si iPhone 6 Plus, iar in interiorul sau ar trebui sa fie implementat un chip Snapdragon 808 cu procesor hexa-core. Practic Samsung nu face altceva decat sa copieze iPhone 6 Plus dupa ce a copiat deja iPhone 6, strategia coreenilor fiind de a imita succesul prin produse proprii, care totusi nu sunt la fel de populare precum cele ale Apple.

Partea interesanta este ca Samsung Galaxy S6 Plus este dezvoltat in momentul de fata in paralel cu Samsung Galaxy Note 5, alt phablet high-end al celor de la Samsung, iar de aici vor iesi cu siguranta destule confuzii. Samsung a promovat seria Note ca fiind cea mai buna pentru oamenii care vor smartphone-uri cu ecrane mari, dar daca vor lansa un Samsung Galaxy S6 Plus, atunci lucrurile vor deveni complicate.

Desigur ca Samsung Galaxy S6 Plus nu va avea hardware la fel de bun precum cel al Samsung Galaxy Note 5, insa in momentul de fata Samsung nu are un competitor pentru iPhone 6 Plus, asa ca trebuia sa produca unul. Ca acesta va copia design-ul si numele iPhone 6 Plus probabil nu mira pe cineva, insa ramane de vazut cum va reactiona piata la aceasta strategie ciudata a celor de la Samsung.

Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Samsung Galaxy S6 Plus pe piata, insa exista sanse ca el sa apara inaintea iPhone 6S Plus.