Samsung Galaxy S6 are vanzari mai slabe decat Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S6 vanzari slabeSamsung Galaxy S6 are vanzari mai slabe decat Samsung Galaxy S5 conform unor noi date furnizate astazi de catre o companie specializata pe analizarea pietelor globale ale smartphone-urilor. In imaginea alaturata puteti vedea o comparatie intre vanzarile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S5, primul terminal impreuna cu Samsung Galaxy S6 Edge are vanzari mai slabe decat flagship-ul lansat anul trecut de catre cei de la Samsung.

Diferenta este destul de mare intre cele doua lansari si ea ar putea avea la baza inclusiv faptul ca Samsung a decis sa restranga numarul de tari in care Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost initial disponibile. Desi numarul a crescut pana la sfarsitul lunii mai, se pare ca in final cifrele de vanzari nu sunt chiar atat de grozave precum s-ar astepta analistii, desi Samsung pare sa fie multumita.

Ieri v-am spus ca iPhone 6 inca genereaza vanzari mai mari decat Samsung Galaxy S6, lucru surprinzator avand in vedere ca facem o comparatie intre terminale lansate la foarte multe luni distanta unul de celalalt. Practic Apple inca reuseste sa mentina iPhone 6 si iPhone 6 Plus in atentia oamenilor, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nereusind sa atraga atentia lor.

Cei de la Samsung pregatesc totusi noi atacuri impotriva smartphone-urilor Apple, astfel ca Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy Note 5 sunt pregatite pentru lansare in perioada urmatoare. Daca ele vor avea succes sau nu ramane de vazut, insa in baza a ceea ce am vazut pana acum, se pare ca majoritatea consumatorilor doresc ceva nou de la Samsung, nu doar copierea produselor Apple.