Cum vad prezentarea iOS 9 LIVE la WWDC 2015 pe Windows, iPhone, iPad, Mac, Android ?

prezentare iOS 9Cum vezi prezentarea iOS 9 LIVE la WWDC 2015 pe iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Windows, Android sau chiar Linux ? Nimic mai simplu! Compania Apple transmite in direct intregul eveniment din San Francisco, astfel ca toata lumea il poate urmari in timp real pentru a afla care sunt noutatile iOS 9, noutatile OS X 10.11 si ce surprize are Apple pregatite pentru serviciul Apple Music, o conexiune relativ buna de internet fiind necesara pentru a urmari toate evenimentele.

In cele ce urmeaza va voi explica separat pentru fiecare tip de dispozitiv in parte cum puteti vizualiza iOS 9 LIVE WWDC 2015, chiar daca nu sunteti acasa in fata unui calculator. Dupa cum v-am spus deja, conferinta Apple pentru prezentarea iOS 9 incepe la ora 20:00, ora Romaniei, astfel ca incepand cu ora 19:30 va astept aici sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa ne ofere ea!

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Windows ?

iOS 9 LIVE WWDC 2015 poate fi vazut inclusiv de pe PC-urile care ruleaza sistemul de operare Windows, insa desigur ca aici este nevoie de un mic truc deoarece Apple nu permite in mod normal vizualizarea stream-ului sau LIVE. Ca de fiecare data cand a existat o conferinta Apple, si de aceasta data va ofer cateva instructiuni foarte simple prin care puteti vizualiza stream-ul fara probleme.

iOS 9 LIVE WWDC 2015 VLC WINDOWS

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti link-ul acesta : 
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac ?

Daca aveti un iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac, atunci puteti vedea prezentarea iOS 9 LIVE la WWDC 2015 direct dintr-o pagina disponibila pe website-ul companiei Apple. Tot ce trebuie sa faceti este sa :

  1. Deschideti Safari in oricare dintre cele 4 produse mentionate anterior.
  2. Accesati aceasta pagina a website-ului Apple.
  3. Deschideti o sticla de suc sau o bere si participati la discutiile iOS 9 de pe iDevice.ro

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Android, sau Linux ?

Pentru a vedea iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Android sau Linux trebuie sa urmati, in esenta, exact aceeasi procedura precum cea descrisa in cazul PC-urilor care au instalat sistemul de operare Windows. Avand in vedere ca Apple permite streaming-ul doar pe produsele sale, in cazul celor disponibile pentru platforme concurente va trebui sa folosim metode alternative, care functioneaza cel putin la fel de bine.

Separat de cele ce le-am mentionat pentru Windows, trebuie sa descarcati :

Cum vad iOS 9 LIVE WWDC 2015 pe Apple TV ?

wwdc 2015 apple tv

La final ramane batranul Apple TV al companiei Apple, iar aici cei din Cupertino au pregatit un canal special nuimt WWDC 2015 Keynote – LIVE pentru a vedea iOS 9 LIVE in aceasta seara incepand cu ora 20:00.

Acestea fiind spuse, aveti mai sus tot ceea ce va trebuie pentru a urmari conferinta Apple din aceasta seara, insa nu uitati ca incepand cu ora 20:00 va astepti aici pentru a discuta despre ea. Inainte sa inchei va atrag atentia si asupra unui clip video care prezinta ce aduce nou iOS 9.

6 COMENTARII