WWDC 2015 va aduce o premiera, conform lui Tim Cook

1

Tim Cook diversitate WWDC 2015WWDC 2015 va incepe astazi si va astept diseara pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple in legatura cu iOS 9, OS X 10.11 si noul serviciu de streaming audio numit Apple Music. Pentru ca WWDC este un eveniment important in cadrul calendarului anual al Apple, Tim Cook a anuntat ca astazi cei prezenti in Moscone Center West vor avea parte de o surpriza, marcand o premiera pentru compania americana.

Conform lui Tim Cook, pe scena conferintei WWDC 2015 vor fi prezenti nu doar barbati manageri ai Apple, ci si femei, deci vom avea pentru prima oara in istoria Apple o femeie care prezinta un produs pentru companie. Aceasta nu este prima oara cand compania Apple aduce o femeie pe scena unei conferinte, cea mai recenta prezenta feminina fiind Christy Turlington Burns, ea participand la conferinta pentru prezentarea Apple Watch.

You’ll see a change at WWDC. I think the most diverse group will produce the best product, I firmly believe that. I think in general we haven’t done enough to reach out and show young women that it’s cool to do it and how much fun it can be. When people feel valued for who they are, they have the comfort and confidence to do the best work of their lives.

Tim Cook este de parere ca exista prea putine femei in industria tehnologica pe care oamenii sa le poata privi ca fiind modele de urmat, astfel ca Apple incearca sa isi extinda programul pentru sustinerea diversitatii la locul de munca. WWDC 2015 este unul dintre pasii pe care ii face Apple pentru promovarea unui rol mai important al femeilor la locurile de munca si va fi interesant de vazut cine isi va face aparitia diseara.

Ca de obicei, iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce se intampla in cadrul WWDC 2015 si aici veti putea afla toate noutatile iOS 9 si OS X 10.11, asa ca nu uitati sa reveniti in data de 8 iunie pentru a le descoperi. Intre timp puteti folosi aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari push pentru a afla cele mai noi stiri din lumea Apple.