iOS 9 – cautare configurari prin aplicatia Settings, Configurari

iOS 9 cautare aplicatie Settings, ConfigurariiOS 9 are integrat un sistem de cautare configurari prin aplicatia Configurari, Settings, disponibila in terminalele noastre, iar in imaginea alaturata puteti vedea cum veti face de acum incolo cautarile pentru orice anume veti dori sa modificati. Practic va trebui doar sa introduceti un cuvant sau un sir de cuvinte in campul de cautare si va vor fi afisate automat toate configurarile pe care le puteti vizualiza in aplicatia Configurari pentru schimbare.

Indiferent la cate niveluri distanta de ecranul principal se afla acele optiuni, ele vor putea fi accesate imediat de catre voi prin simpla apasare a butonului care afiseaza scurtatura spre ele, revenirea la meniul principal facandu-se folosind butoanele de navigatie. Sistemul de cautare configurari al iOS 9 este vizibil doar in meniul principal al aplicatiei Settings, Configurari, astfel ca daca veti dorii sa faceti o cautare noua, va trebui sa reveniti la el prin butoanele de navigare disponibile in aplicatie.

Sistemul de cautare configurari al iOS 9 a fost initial disponibil pentur utilizatori prin intermediul unei multitudini de tweak-uri ale Cydia, insa Apple ni-l face acum disponibil direct in sistemul de operare pentru toate iDevice-urile.

iOS 9 cautare aplicatie Settings, Configurari 1