Prima Pagina iOS 9 iOS 9 – Centrul de Control confirma activarea sau dezactivarea de optiuni

iOS 9 – Centrul de Control confirma activarea sau dezactivarea de optiuni

iOS 9 Centru Control confirmare comandaIn iOS 9 Centrul de Control confirma activarea sau dezactivarea de optiunilor disponibile in interfata sa, compania Apple considerand probabil ca utilizatorii nu inteleg exact ce fac acele functii, astfel ca acum le afiseaza in interfata Control Center exact ce optiuni aleg. Dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, atunci cand actionam unul dintre toggle-urile vizibile in interfata Centrului de Control, un mesaj va fi afisat in partea superioara care ne spune daca am activat sau dezactivat o functie prin texte de genul : WiFi : da pentru activare sau WiFi : nu pentru dezactivare.

Ideea in sine este destul de simpla si daca pana acum simpla iluminare a unui toggle, sau nu, nu va dadea de inteles ca acea functie este activata sau dezactivata, in iOS 9 Centrul de Control este simplificat si mai mult. Separat de aceasta noutate, nu exista alte schimbari pentru Control Center in iOS 9, asa ca nu va asteptati sa puteti modifica pozitia butoanelor sau sa adaugati altele noi, cel putin nu deocamdata.

iOS 9 Centru Control confirmare comanda 1

 • Mrs

  Exista deja

 • Alex Kitaigorod

  Iphone 5s, iOS 8.2
  Ce ai scris tu in articol am si eu pe telefon, adica imi scrie daca am activat sau dezactivat o functie

 • IOSFanS’atât

  Ar fi necesara in centrul de control o iconita de dezactivare a datelor mobile,e foarte incomod sa dezactivezi din meniu.. 🙁

 • nine

  merge si la 8.3….

 • sergiu

  @IOSFanS instalează Launcher widget si nu mai ai treaba cu meniul 🙂

 • Damian

  e si in iOS 8

 • IOSFanS’atât

  Multumesc mult sergiu! Dau o bere.. 😀