iOS 9 Siri – toate functiile noi (Video)

iOS 9 Siri ProactiveiOS 9 aduce pentru Siri o gama extrem de larga de informatii, majoritatea implementate multumita unui sistem inteligent numit Proactive, special creat de catre compania Apple. Acum asistentul personal poate controla muzica in diverse moduri, poate controla HomeKit, poate controla Apple Maps, diverse aplicatii si multe, multe altele, dar totul in moduri complet noi care pana acum nu erau disponibile decat prin tweak-uri sau diverse alte functii.

Desigur ca Siri in limba romana nu este disponibil si nici nu va fi disponibil prea curand, iOS 9 aducand pentru Siri noi optiuni de control in limbaj natural care imbunatatesc extrem de mult experienta de utilizare a asistentului. Mai exact, acum ii putem pune asistentului Siri o serie de intrebari care in mod normal le-am pune unei persoane, asistentul intelegandu-le si actionand in baza lor si a informatiilor din terminale.

Siri vine si cu o interfata modificata cu un osciloscop nou in partea inferioara, el fiind capabil sa afiseze mult mai multe informatii decat in trecut.