iOS 9 Notite ajunge in iCloud

iOS 9 Notite iCloud

iOS 9 Notite este disponibila in iCloud sub forma unei aplicatii web, compania Apple permitandu-le acum dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS sa foloseasca noul titlu chiar si din propriul browser web.

Dupa cum puteti vedea in interfata iCloud beta, iconita aplicatiei nu a fost modificata in vreun fel, asa cum se intampla si in iOS 9, insa Apple o afiseaza acum cu marcajul beta in dreptul sau, astfel ca veti sti ca este cea noua.

Pentru a vedea aplicatia iOS 9 Notite in iCloud va trebui sa instalati intai iOS 9 in propriile terminale, sa accesati mai apoi aplicatia Notite, Notes, si sa alegeti ca ea sa fie convertita la noua versiune care contine noile functii.

Daca nu veti face acest lucru, atunci nu veti putea vedea noutatile oferite de catre compania Apple pentru iOS 9 Notite, Notes, deci la accesarea versiunii beta a website-ului iCloud nu veti avea parte de noua interfata.

https://www.youtube.com/watch?v=oirgL3Ga5hc

In cursul zilei de ieri v-am prezentat noutatile disponibile pentru aplicatia Notite, Notes, in iOS 9 si vorbim despre posibilitatea de a aranja notitele in foldere, noi optiuni de formatare a textelor, un sistem de desenare, optiunea de a include continut multimedia in notite si multe altele.