iOS 9 – inregistrare Full HD si slow motion cu camera frontala

iOS 9 inregistrare video Full HD slow motion camera frontalaiOS 9 permite inregistrarea Full HD si slow motion cu camera frontala pentru clipuri video, compania Apple pregatind noi functii pentru utilizatorii care folosesc terminalele sale. In imaginea alaturata puteti vedea bucatile de cod din sistemul de operare al companiei Apple care confirma faptul ca aceste functii sunt testate in momentul de fata de catre ingineri, cel mai probabil pe terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Pana acum nu au aparut zvonuri care sa indice faptul ca iPhone 6S va avea o camera capabila sa inregistreze clipuri video Full HD in format 1080p, sau slow motion, la ralanti, cu pana la 240 fps, cadre pe secunda, insa acest lucru este real.

Daca aceste informatii exista in iOS 9, atunci este clar ca Apple testeaza functionalitate de inregistrare Full HD si la ralanti cu camera frontala pentru anumite terminale, dar e putin probabil sa fie vorba despre vreunul vandut acum.

iOS 9 is hinting at future device front cameras having: 1080p resolution, 240fps slow mo, panoramamic capture, flash.

Actuala camera a terminalelor iPhone sau a tabletelor iPad este capabila sa inregistreze doar clipuri video in format 720p, dar in niciun caz in slow-motion, asa ca probabil Apple va prezenta noua functionalitate in toamna.

Exista sansa ca iPhone 6S sa aiba drept functii principale aceste noutati pe care Apple le testeaza in momentul de fata, iar includerea lor cu siguranta va bucura un numar mare de persoane, avand in vedere popularitatea selfie-urilor.

Spun acest lucru deoarece inregistrarea de clipuri video Full HD si in slow-motion necesita o camera principala mai buna, astfel ca ne putem astepta ca Apple sa implementeze una de 3 megapixeli in locul celor de 1.2 sau 2 megapixeli.

Separat de inregistrarea video informat 1080p, camera frontala ar urma sa inregistreze inclusiv imagini panoramice si probabil va avea o functie care va imita utilizarea unui flash LED, aceste noutati neavand nevoie neaparata de un senzor de imagine nou.

1 COMENTARIU