iOS 9 si noul mod de a selecta poze cu un gest (Video)

6

iOS 9 selectare poze gestiOS 9 are acum un nou mod de a selecta pozele din libraria foto folosind un simplu gest care poate fi facut in dreptul uneia dintre pozele care sunt afisate in aplicatia Poze, Photos. Mai exact, apasand indelung peste o poza o veti selecta, iar fara a lua degetul de pe ecran puteti selecta una sau multiple poze miscand degetul vostru deasupra tuturor pozelor sau clipurilor video pe care doriti sa le partajati.

Practic degetul nostru preia rolul unui cursor, iar in Windows sau Mac acelasi lucru poate fi facut prin tinerea apasata a butonului de selectare a unui mouse si mutarea sa peste toate fisierele pe care dorim sa le selectam.

Ca sa fiu sincer, sunt uimit ca printre noutatile iOS 9 se numara si un asemenea gest care ne permite sa selectam foarte rapid si exact poze sau clipuri video din aplicatia Poze, Photos, pentru a le trimite rapid oricui dorim.

Pana astazi era necesar sa selectam manual fiecare poza pe care doream sa o trimitem, insa acum avem un control granular asupra modului in care sunt selectate pozele si clipurile video, iar schimbarea eu o consider a fi binevenita.

Voi ce parere aveti despre noul sistem de selectare a pozelor si clipurilor video disponibil in iOS 9 ?