iOS 9 Notite ofera informatii despre zboruri aeriene

iOS 9 Notite informatii zbor aerianiOS 9 Notite ofera informatii in timp real despre zboruri aeriene, aceasta functionalitate adaugandu-se celor despre care v-am vorbit intr-un articol anterior si pe care compania Apple le-a prezentat in detaliu la WWDC 2015.

In imaginea alaturata puteti vedea cum arata pe iPhone noua functionalitate si practic atunci cand scrieti intr-o notita expresie Flight numarul zborului, aplicatia va recunoaste automat acest numar de zbor si va oferi informatii in timp real privind statusul avionului.

Informatiile sunt actualizate pe masura ce cursa evolueaza, insa deocamdata vorbim doar despre situatia sa, data de plecare sau data de sosire, aceasta fiind prima oara cand Apple ofera asemenea informatii, ele nefiind totusi disponibile in Siri sau alt meniu al iOS.

Pentru ca aceste informatii sa fie afisate trebuie sa introduceti numarul unui zbor cu formatul az in fata sa, altfel aplicatia notite nu va recunoaste respectiva cursa, indiferent de ce companie aeriana este ea derulata in momentul de fata.

iOS 9 Notite informatii zbor aerian iPad

Desi majoritatea zborurilor aeriene sunt recunoscute de catre aplicatia iOS 9 Notite, din pacate nu am reusit sa gasesc vreun zbor pentru vreo companie aeriana, unele dintre ele fiind suprapuse cu informatii pentru zboruri din SUA, asa ca la noi inca exista probleme.

Pe de alta parte am reusit sa descopar zborurile companiilor aeriene straine catre Romania, asa ca daca nu calatoriti cu vreuna dintre companiile noastre, nu ar trebui sa aveti foarte mari probleme in a descoperi informatii.

Voi ce parere aveti despre aceasta functie ?

2 COMENTARII