Iata ce face un fan Apple cand se plictiseste de Apple Watch

Apple Watch schimb scooterApple Watch este foarte greu de gasit in multe tari de pe glob, iar asta ii convinge pe anumiti fani ai companiei Apple sa faca gesturi destul de neobisnuite pentru a pune mana pe cel mai recent produs al celor din Cupertino.

Cu cateva saptamani in urma, un un indonezian si-a cumparat noul Apple Watch al companiei Apple, insa dupa ceva vreme de utilizare a realizat ca produsul celor din Cupertino nu se muleaza pe nevoile sale, asa ca s-a hotarat sa il vanda.

Avand in vedere ca Apple Watch este cautat de catre foarte multa lume, el nu a avut probleme in a gasi rapid o persoana interesata de produs, aceasta fiind dispusa sa ii ofere la schimb un scooter Piaggio Liberty 2014 in valoare de aproximativ 1050 de dolari.

Pentru ca schimb-ul sa aiba loc, detinatorul Apple Watch ar trebuit sa plateasca inca 150 de dolari fostului proprietar de scooter care a renuntat la o masinarie mult mai interesanta decat produsul companiei Apple, iar asta pierzand aparent destul de multi bani.

Yes, I sold my Apple Watch to a man from Cilandak. He offered to give me his scooter in exchange, so I agreed. At first I wanted to wear it myself. But it didn’t really suit me so it was a coincidence that someone wanted to trade for it.

Avand in vedere ca Apple Watch este foarte greu de gasit in Indonezia, probabil pretul de achizitie al ceasului ar fi fost mai mare decat valoarea scooterului, asa ca exista o mare sansa ca ambii fosti proprietari de produse sa fi castigat ceva din acest schimb.