Apple lanseaza noi modele ale castilor Powerbeats2 Wireless

Apple Powerbeats2 WirelessApple a lansat in cursul zilei de ieri noi modele ale castilor Powerbeats2 Wireless concepute initial de catre compania Beats, cu ceva timp in urma si mentinute in vanzare in urma achizitiei facute de catre cei din Cupertino.

Noile modele de casti Powerbeats2 Wireless lansate astazi de catre compannia Apple sunt disponibile in culorile : albastru, negru, verde roz si alb, ele fiind create pentru a se potrivi cu toate culorile modelelor Apple Watch Sport vandute pe piata.

Avand in vedere ca o pereche de casti Powerbeats2 Wireless costa nu mai putin de 200 de dolari, adica peste jumatate din pretul unui Apple Watch, ele nu sunt dedicate chiar oricarui tip de utilizatori obisnuiti.

In ciuda acestui lucru, culorile alese de catre compania Apple pentru casti demonstreaza cat se poate de clar faptul ca ele sunt gandite special pentru utilizatorii Apple Watch Sport, cei din Cupertino confirmand acest lucru chiar in Apple Store Online.

Powerbeats2 wireless in-ear headphones are now available in colors to match your Apple Watch Sport Band. Inspired by LeBron James, the Beats by Dr. Dre Powerbeats2 Wireless headphones are exceptionally light and deliver the power of dual-driver acoustics to propel you through rigorous workouts.

Apple Watch poate stoca 2 GB de muzica pe care o poate reda fara ajutorul unui iPhone, astfel ca o pereche de casti Powerbeats2 Wireless poate fi extrem de utila pentru persoanele care petrec foarte mult timp zilnic facand diverse exercitii de fitness.

Chiar si daca noile casti Powerbeats2 Wireless nu ar fi utilizate cu un Apple Watch conectat la un iPhone, ele sunt oricum suficient de utile, insa din cauza pretului foarte mare, probabil numarul de clienti interesati de ele este limitat.

Noile casti Apple Powerbeats2 Wireless sunt disponibile pentru achizitie in Apple Store Online, dar si in anumite magazine fizice, insa lista acestora este deocamdata destul de restransa.