BitTorrent Shoot permite transferul rapid de fisiere intre iOS, Android si Windows Phone (Video)

BitTorrent ShootBitTorrent Shoot este o aplicatie disponibila din cursul noptii trecute pentru smartphone-urile din lumea intreaga, ea permitandu-le utilizatorilor sa faca transfer rapid de fisiere intre platformele iOS, Android sau Windows Phone.

In clipul video de mai jos veti vedea prezentata aplicatia BitTorrent Shoot, ea permitand partajarea de multiple fisiere intre utilizatori, indiferent de dimensiunile acestora, aceasta functie fiind una dintre principalele beneficii ale titlului.

Partea proasta a intregului concept sta totusi in faptul ca utilizatorii trebuie sa scaneze un cod QR pe terminalul de pe care se trimit datele, astfel ca partajarea informatiilor intre terminale aflate la distanta este imposibila, lucru oferit de alte titluri.

Avand in vedere ca oricine poate trimite fisiere de dimensiuni mari prin email oriunde pe glob, aplicatii de acest gen au o utilitate extrem de limitata deoarece impiedica trimiterea de fisiere in afara razei de actiune a Bluetooth sau WiFi.

Beneficiul BitTorrent Shoot este totusi transferul securizat de date intre terminale, asta in situatia in care sunteti conectati la un WiFi public prin care oricine poate monitoriza transferul de date pentru a prelua informatiile voastre.

https://www.youtube.com/watch?v=GOaOycHcNO0

BitTorrent Shoot este vanduta in momentul de fata pe diverse platforme si desi este oferita gratuit, functia de transfer de fisiere de dimensiuni nelimitate trebuie cumparata printr-un in-app purchase, altfel nu poate fi utilizata.

Cei de la BitTorrent si-au motivat decizia prin faptul ca ofera functii suplimentare de securitate pentru utilizatori, insa ramane de vazut cati vor aprecia acest lucru si vor plati pentru a DESCARCA aplicatia pe propriile terminale.

 

Pretul initial:
Numele:
BitTorrent Shoot

Gratuit

DESCARCA





Developer: BitTorrent, Inc
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: Shoot makes it easy to send a big batch of photos or a large video directly from your device to your friends.

Shoot is powered by BitTorrent Syncs peer-to-peer technology, so large items are no problem. …


Dimensiunea aplicatiei este: 18.3 Mb