Un tanar este ucis incercand sa-si recupereze telefonul furat

tanar ucis localizare telefonIn imaginea alaturata il vedeti pe Jeremy Cook, un tanar canadian ucis intr-o tentativa de a isi recupera telefonul furat, el folosind o aplicatie de localizare pentru a-i gasi pe cei care au intrat in posesia telefonului sau uitat intr-un taxi.

Nu se stie exact ce tip de telefon avea tanarul sau ce aplicatie a folosit pentru localizarea sa, insa ea a fost atat de exacta incat l-a directionat spre parcarea unui mall in care telefon se afla in posesia a unuia dintre trei barbati aflati intr-o masina.

Confruntandu-i pe acestia si cerandu-le sa ii returneze telefonul, tanarul s-a “lovit” de refuzul barbatilor, acestia pornind masina pentru a fugi din acea locatie, tanarul tinandu-se de portiera masinii pe o distanta de cativa metri, timp in care a fost impuscat mortal.

Conform politiei, unul, doi sau toti cei trei barbati au tras multiple focuri de arma spre trupul lui Jeremy Cook ucigandu-l in tentativa sa de a ii impiedica sa fuga si totul pentru un telefon mobil care probabil nu avea o valoare chiar atat de mare.

In graba de a parasi locatia omorului, soferul a lovit un gard si un stalp de telefonie la cateva strazi distanta, masina si telefonul fiind gasite de catre politie, cei trei infractori fiind cautati pentru a fi retinuti si acuzati de omor de catre politia canadiana.

Police say Cook confronted the men and tried to hang on to the driver’s side door as the car sped away. Police are still trying to piece together all of the details, but what is clear is that Cook died from multiple gunshot wounds. Both the phone and the car have been found, but the three men are still at large. Police say that the three men and Cook had not previously known each other.

Desi in majoritatea cazurilor localizarea produselor furate se sfarseste cu recuperarea pasnica, iata ca exista cazuri in care situatiile pot degenera si oameni pot muri pentru produse care nu valoreaza nici pe departe la fel de mult precum viata unui om.

Daca se intampla sa vi se fure telefonul, tableta sau calculatorul si reusiti sa le localizati, atunci este indicat sa contactati organele de politie pentru a va ajuta sa va recuperati produsele.