Mobile Music Studio – cele mai bune aplicatii pentru a crea muzica din iPhone sau iPad

Mobile Music StudioMobile Music Studio este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store, iar prin intermediul sau pum descoperi cele mai bune aplicatii pentru a crea muzica din iPhone sau iPad.

Desi este gandita in principal pentru cei creativi care care produc muzica pentru milioane de persoane de pe glob, sectiunea Mobile Music Studio poate fi folosita de catre orice persoana pentru a-si pune creativitatea “la treaba” si a crea melodii care ar putea fi apreciate de catre foarte multe persoane.

Printre aplicatiile recomandate de catre compania Apple se afla titluri promovate in diverse randuri in App Store, ele permitandu-ne sa reproducem digital sunetele produse in lumea reala de catre diverse instrumente muzicale, astfel ca veti avea la indemana tot ceea ce va trebuie pentru a crea muzica.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

Sectiunea Mobile Music Studio poate fi accesata urmand acest link.