Samsung Galaxy S6 ar putea dobora un record de vanzari pentru Samsung

Samsung Galaxy S6 vanzariSamsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar putea dobora un record de vanzari stabilit de catre compania Samsung cu aproximativ doi ani de zile in urma atunci cand Samsung Galaxy S4 a fost lansat pe piata pentru utilizatori.

Mai exact, analistii estimeaza ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge se vor vinde in peste 45 de milioane de exemplare pana la sfarsitul anului, recordul actual pentru cei de la Samsung fiind de 45 de milioane de unitati ale Samsung Galaxy S4 vandute pe piata.

Desi analistii sustin ca Samsung are probleme in a isi sustine vanzarile la un nivel ridicat in segmentul smartphone-urilor low si mid-end, se pare ca segmentul premium nu are de suferit din cauza concurentei facute de catre micii producatori chinezi.

In aceasta idee, Samsung Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar putea avea performantele pe care atat Samsung, cat si diversi analisti de pe glob le preconizau in momentul lansarii celor doua terminale pe piata, mai exact inainte de 10 aprilie 2015.

Samsung continues to struggle at the low-to-mid end, while the Galaxy S6 and S6 Edge combined look on course to reach a respectable 45 million units this year. If the sales estimate is accomplished, the Galaxy S6 will manage to catch up with the Galaxy S4, which holds the current annual sales record at 45 million units.

Desi Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sunt cautate de multi utilizatori, ele sunt foarte departe de a avea popularitatea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele doua terminale inregistrand vanzari de 45 de milioane de unitati in doar trei luni si nu 9 precum in cazul Samsung.

Ca sa fiu sincer, avand in vedere toate promotiile pe care le deruleaza Samsung, distanta pana la sfarsitul anului si eventualele reduceri de preturi, cred ca Samsung va reusi sa isi doboare fara probleme recordul stabilit in 2013 cu Samsung Galaxy S4.