Samsung ironizeaza posesorii de iPhone intr-un nou spot publicitar (Video)

Samsung ironite iPhoneSamsung ironizeaza posesorii de iPhone intr-un nou spot publicitar pentru promovarea Samsung Galaxy S6, compania coreeana avand de aceasta data in vedere problemele pe care le avem la incarcarea produselor Apple.

Mai exact, Samsung prezinta o multitudine de posesori de terminale iPhone 6 care se chinuie sa isi incarce dispozitivele prin conectarea lor la un cablu introdus intr-un incarcator aflat intr-o priza, sau prin introducerea lor intr-un dock de incarcare.

Samsung prezinta utilizatori de terminale iPhone 6 care sunt frustrati din cauza faptului ca terminalele lor nu se pot incarca fara fir, asa cum se intampla in cazul Samsung Galaxy S6, terminalul putand fi pozitionat pe un stand de incarcare pentru a oferi energie bateriei.

Ceea ce Samsung nu prezinta este acelasi chin in a conecta acel stand de incarcare la o priza sau la un alt cablu USB, procedura fiind similara, doar ca in cazul sau nu se introduce cablul de incarcare direct in terminal, ci in portul sau.

Desi ideea de a incarca un smartphone prin inductie s-a dovedit a fi interesanta pentru multi, din pacate aplicarea in lumea reala este deficitara, incarcarea facandu-se tot pe un stand, deci practic ori faci incarcare cu un cablu, ori cu un stand wireless, nu exista vreo diferenta.

Voi ce parere aveti despre aceasta reclama Samsung ?

https://www.youtube.com/watch?v=kvDOosa8PEo

32 COMENTARII

  1. Parerea mea e ca samsung ar trebui sa isi vada mai mult de treaba si sa nu isi mai bata joc de apple , ca nu reusesc sa îi faca de ras , sa se gandeasca ca daca nu era marul muscat nu se mai laudat acuma cu S6 si cu un telefon cu taste

  2. Clasic si imbecil tinand cont ca nu este wireless charging…telefonul sta pe o bucata de plastic care la randul ei este conectata la un fir, asa cum poti lasa firul de incarcare pe birou de iphone asa poti lasa si acel obiect pe birou. Cand o fi wireless charging PE ZONA atunci denumirea va fi pe masura. Wireless =fara atingere/fara fir

  3. Au perfecta dreptate , peste cativa ani o sa aiba si apple asta si o sa ziceti wow . Detin doua iphone-uri , insa asta nu ma impiedica sa le folosesc . O alta chestie de marketing .

  4. N-au nimic, e o porcarie ce au ei si altii in ceea ce priveste incarcarea wireless cu charging pad. Apple n-a implementat prostia asta pentru ca e stupida, ori pui pe charging pad, ori bagi un cablu in port, care e diferenta, in afara de timpul de incarcare ?
    Daca Apple va implementa o stupizenie similara, tot o porcarie va fi.
    Reiterand ce spune Srb, atunci cand ai un camp de incarcare in casa si poti face incarcarea la cativa metri ce charing pad putem vorbi de ceva util, altfel e doar praf in ochi.

  5. Vai de steaua lor,la eMAG de ex. un iPhone 6 de 16 gb de anul trecut e 3000 lei la oferta iar un Galaxy S6 de 32 gb proaspăt apărut e 2800 lei. Cu asta am cam spus tot.

  6. Si degeaba sa-mi dea un s6 ma bine dau 3999 pe un iphone
    Conponentele sunt una cu telefonul si sistemul
    Cine cunoaste intelege
    Nu este telefon de COCALARI , este un smartfone pt cine reuseste sa-l tina in lesa

  7. Numai frustrati pe aici,daca Apple avea wireless charging ziceati ca e mai bun cel facut de Apple
    Acum in 2015 ios are optiunea split screen,Samsung are de ani buni optiunea asta,multitaskingul penal care era inainte este copiat si el de la Android si lista continua…

  8. @cristi, da split si genu ala de multitasking exista, dar merge di acum penibilll pe Android. si pe win rt merge mai bine ca pe android. nu spune nimeni ca e inovatie acum ca e si pe ios, doar ca pur si simplu merge fara probleme gen clasicul android lagg

  9. Dupa capul celor de la samsung si a unora d’aci ar trebui sa ai cate o “farfurie’n’carcatoare” la lucu si acasa pe cap de familie. Pai treaba cu mufa universala de date si incarcare a fost special facuta la telefoanele cu android ca sa se reduca din gunoi si producerea de alte plasticuri care sunt ptr planeta daunatoare.
    imcarcarea in acest mod e clar mai usoara insa daca stai sa gandesti la rece ce faci daca in timpul incarcari primesti apeluri sau tre sa scri un email etc, trea sa tot ei tel de pe “farfuria’n’carcatoare” ceea ce nu e prea indicat bateriei.

  10. @cristi dau un exemplu
    Am din 10 prieteni 8 cu Samsung și nu am vazut decât o singura data la unul sa folosească aceasta opțiune.
    2. Samsung are lag fără aia dacă mai fac și aia ma simt ca pe Pentium 3 :))

  11. În câțiva ani, restaurantele, cafenelele, și alte localuri /locuri publice vor avea puncte de încărcare cu farfurie’n’carcatoare din asta. Bateriile se vor încărca în câteva minut. În schimb, utilizatorii iPhone vor merge cu un cablu de încărcare după ei, și să vezi ce sexy va fi.
    Și acum vreo 2 ani se făcea mișto de phablet-uri cum că sunt “farfurii”, dar astăzi așa de superb este iPhone 6 Plus, Doaaaamne Doamne!

  12. ce spui tu va fi adevarat numai daca apple va da startul. ce face samsung nu e luat prea in serios.
    acest gadget ecofriendly nu prea este si apple pe asta se bazeaza, ca o sa implementeze apple sau nu imi este chiar egal, cine vrea acest tip de incarcare se poate avea si pe iPhone cu o carcasa pe masura, ptr ziua de azi nu-i vre-o inginerie.

  13. De unde stii tu ca doar Apple este motorul? De ce mereu se pune Apple in comparatie cu Samsung? Tehnologie nu inseamna doar Apple, iar din ceea ce vedem, Samsung a venit cu inovatii mai importante decat Apple: tehnologia AMOLED, medii de stocare rapide, tehnologii in retelistica 4G, 5G. La televizoare sunt leaderi globali, si nu ma refer la cota de piata care oricum face de rusine orice alt competitor, dar ma refer la tehnologiile adoptate…

    Priveste Apple Pay: ti se pare ca are tractiune? Uita-te la Mac OS: ti se pare mainstream? Suita iWork nu este adoptata de mediul business, chiar daca vine de la Apple.

    Apple are marele merit de a fi introdus cateva produse revolutionare la vremea lor: fonturile, iPod-ul, iMac-ul, iPhone-ul, iPad-ul, si cam atat. Ceea ce a urmat din partea concurentei au fost imbunatatiri ale produselor Apple.
    Samsung si alti competitori fac produse pentru toata lumea, de la ieftinaturi de 43 euro la scumpeturi de 1005 euro. Ei acopera mai multe paliere de clientela, dar produsele lor au inovatii la care produsele Apple viseaza. Cu parere de rau spun asta, insa o dovada de leadership este sa recunosti cand concurentul/adversarul tau este mai bun…

    Ia un S6 Edge, si vezi ca depaseste iPhone 6+ la orice capitol: design, materiale, performanta, dimensiuni, calitatea ecranului, calitatea camerei foto, sistemul de operare (fara buguri), etc.
    Apple face o treaba excelenta, insa este infantilism sa credem ca doar Apple este asa; mai sunt si altii care fac treaba de nota 10+

  14. E ceva nou, dar mai trebuie lucrat la ideea asta. Un cablu il poti lua oriunde pe cand farfuria asta cam greu, daca trebuie sa raspunzi la tel de mai multe ori cand e la incarcat, ce faci, raspunzi si termini mai repede bateria.
    Dupa parerea mea, cea mai buna solutie in momentul de fata este o husa cu baterie inclusa, ai si portabilitate, si incarcare oriunde.

  15. @Viorel Pradatorul, ti-a dat un exemplu atât de bun de cum poate fi folosita aceasta tehnologie in cafenele sau in restaurante,iar raspunsul tau este ca trebuie mai intai sa o implementeze Apple ca sa fie ideea buna.
    De ce? Tehnologia exista, tehnologia poate fi folosita, ramane sa alegi tu ca utilizator daca vrei sa o folosești sau nu.
    Peste 3-4 ani cand va fi implementată si de Apple vei lauda funcția si te vei bucura de ea, va fi revoluționară, exact cum sunt si funcțile din Ios 9 pt mulți care nu știu de cand exista acele funcții pe alte telefoane.

  16. Nu ma referam la traducere motamo. Incarcarea este pe un pad care este legat la un fir..deci este cu fir
    Ce inseamna ca imi folosesc imac wireless? fara atingeri/fire etc
    zaone a inteles perfect

  17. Hmmm ori esti anti Apple ori nu gandesti la rece.

    Apple a introdus si notiunea “retina” care a devenit Mainstream si deja se abereaza cu 500ppi la telefoane si inca se asteapta sa se adopte si in all in one precum 5k imac. A folosit prima companie care a folosit USB de la intel care a devenit mai mult decat MAINSTREAM,a renuntat la floppy si cd-rom ceea ce este mainstream deja. Are cele mai friendly environment gama de produse,deci pe langa ipad,iphone,imac,ipod ca produse sunt si alte chestii de care tie nu iti pasa ca om narcisist dar din punct de vedere global au fost un impact

  18. Ideea de a avea split screen in ecran de 5″ , ma lasa rece si stiu ca este useless. Apple a gandit cum trebuie sa fie doar, pt tablete

  19. stii ca se presupune ca in 10 ani masinile electrice se vor incarca pe anumite zone de stalpi? Deci pt telefon tot pe acolo..
    Mai vorbim peste un deceniu

  20. Srb, eu nu sunt anti nimeni… Ar fi stupid pentru mine sa fiu anti-X sau anti-Y. Am fost surprins de abordarea ta cum ca “daca o face Apple este OK, daca o face altcineva, e nashpa”.
    Cea mai buna forma de aparare este atacul. Pentru tine ca si pentru altii, daca ai o parere “out of the box”, esti anti Apple, “heitar”, vulpea cu strugurii acri, etc.

    Notiunea “Retina” este o denumire de marketing, nu e nicio tehnologie in spate. Nu stiam ca o notiune poate fi “mainstream”. De ce e aberant un ppi de +500? Pentru ca nu a adus-o Apple?? Tehnologia care ofera +500 ppi nu este doar pentru smartphone-uri; ar putea avea rezultate in domeniul medical, al imagisticii in medicina, in domeniul realitatii virtuale, acolo unde ai ecran la 5 cm distanta de ochi. Posibilitatile sunt nelimitate deocamdata, iar ecranele smartphone-urilor sunt doar inceputul. Este OK pentru tine sa ramanem pe loc pentru ca Retina a fost super? Priveste calitatea ecranelor AMOLED: iti taie respiratia, specialisti au dat verdict cum ca ecranul Galaxy S5 este cel mai bun ecran de smartphone produs vreodata. Aberant de nasol, nu?

    La ce iti trebuie 5K pe iMac? 5K nu este rezolutie standard, si ar putea avea soarta Thunderbolt-ului. Nu ti se pare ca este rezolutie aberanta?

    Cat despre soarta floppy disk-ului, era si cazul, pentru ca floppy diskul devenise prea mic (la capacitate de stocare) insa prea mare (ca volum hardware). Producatorii puneau driverele componentelor pe floppy, dar odata cu dezvoltarea internetului si penetrarea accesului in casele oamenilor, floppy diskutile au devenit inutile. Apple nu a avut nicio contributie aici; crezi ca daca nu o facea Apple, astazi mai aveai floppy?

    Cum ai dedus tu ca eu sunt narcisist? :))) Cand nu mai ai argumente pentru un dialog civilizat, arunci cu tot ce poti mai urat :)) Felicitari! Tu gandesti la cald…

    Samsung a venit cu notiunea de phablet, si uite cat de mainstream a devenit: pana si Apple care se jura ca nu va produce asa ceva vreodata, astazi inregistreaza vanzari frumoase de iphone 6+.
    Priveste tabletele de format mic (7-8 inci): Apple spunea ca sunt moarte din fasa, pentru ca nu pot concura cu iPhone, si nici cu iPad. Rezultatul il stim cu totii..

    Nu trebuie sa fii anti Apple sa produci idei ca cele scrise de mine mai sus, trebuie doar sa gandesti putin, sa iti pui intrebari si sa iti dai raspunsuri, iar atunci cand raspunzi altora, incearca sa nu ii jignesti 🙂

  21. ce a scris Srb Srb e foarte adevarat, in majoritatea cazurilor apple sunt cei care
    iau decizi si scimba cursul multor lucruri (in branscha asta). ideea e ca daca apple ar fi scos un iPhone care se incarca fara fir sigurat multe baruri restaurante..etc deja aveau pe mese sub mese acele sisteme. nu contest faptul ca samsung a venit cu inovatii, bravo lor si datorita lor le avem si noi in iPhone (unele din ele).

  22. Perfect ar fi fost ca Apple sa iti dea TIE posibilitatea ca TU sa alegi ceea ce vrei TU a faci pe smartphone sau tableta. Ca vrei sa utilizezi sau nu, e problema ta, nu a producatorului.

  23. Acum 10 ani se presupunea ca vom manca rosii pe planeta Marte. Una este presupunerea, si alta este limitarea tehnologiei.

  24. Intr-o lume ordonata trebuie sa existe limite 😀
    In lumea Apple este iOS, in lumea reala politia/justitia mai putin RO 😀

  25. Tu realizezi ca toata lumea si-a dat seama ce ai spus si probabil toti iti spunem ca esti liber sa cumperi orice altceva cu banii tai. Daca vrei sa faci TU ce vrei cu telefonul exista Android !
    Iar ce spui ca AMOLED iti taie respiratia crede-ma impactul dintre ecran retina de la iphone 6 si S6 nu este la fel de mare cum a fost intre ce exista mainstream pana la iphone 4 si acest device.
    Da 5k iMac este the best , si era singura solutie pt a mentine aspect ratio si aplicatiile sa mearga la fel fara a se interveni, double ppi e cea mai usoara solutie chiar daca sunt de acord ca o rezolutie 4k in 27″ era arhisuficienta. Dar sa zici ca e prea mult 5k in imac DAR in smartphone nu este aberant 500ppi, te contrazici singur realizezi nu?
    Nu sunt pro Apple nu sunt anti ceva, am avut de toate si am ramas la Apple ca inca nu am avut o dezamagire mare si au politica de retur si schimbare/service si in ROMANIA foarte reusita. Pana la urma acest respect m-a facut sa raman in eco sistemul lor