Samsung Galaxy S6 umileste iPhone 6 si Google Nexus 6 in teste de performanta (Video)

Samsung Galaxy S6 umileste iPhone 6 Google Nexus 6Daca sunteti unul dintre utilizatorii carora le pasa de performantele unui smartphone, atunci va spun ca Samsung Galaxy S6 este prezentat din nou ca avand performante net superioare celor ale iPhone 6 sau Google Nexus 6, iar clipurile video din acest articol ar trebui sa va convinga de acest lucru.

In ele veti vedea un terminal Samsung Galaxy S6 care deschide PDF-uri mai repede si care incarca mult mai rapid jocuri sau aplicatia Camera pentru inregistrarea de poze ori clipuri video, iPhone 6 reusind sa nu stea foarte departe de el in majoritatea situatiilor.

Google Nexus 6 pe de alta parte nu s-a descurcat chiar atat de grozav in aceste teste, smartphone-ul celor de la Google avand performante mai slabe decat ambele terminale competitoare desi el ruleaza un Android pur care ar trebui sa ii ofere un avantaj major in fata competitorilor directi.

Uitandu-va la imaginea de mai sus veti observa ca smartphone-ul celor de la Samsung umileste fara drept de apel HTC ONE M9, Google Nexus 6 sau Zenfone 2, LG G4 fiind singurul care reuseste sa se mentina cel mai aproape de el in performante, cu doar putin inaintea iPhone 6.

Ca sa fiu sincer, nu sunt deloc uimit sa vad ca Samsung Galaxy S6 este invingator in unele teste asa cum in altele a fost umilit de iPhone 6 sau HTC ONE M8, asa ca pe masura ce vom avea mai multe comparatii vom avea si o imagine mai clara asupra terminalului pe care ar trebui sa il alegem.

10 COMENTARII

  1. folosesc iphone de la iphone 3g in sus, o singura data am avut un samsung…. care mi-a dat dureri de cap… iPhone este si v-a fi tătic !!

  2. Poți da câteva detalii despre experiența ta cu Galaxy S6 edge? Ce te-a nemulțumit ca să spui că este praf, ce smartphone este mai bun decât S6 edge și de ce ai recomanda alt smartphone în locul lui S6 edge? Sunt curios de ceea ce scrii, pentru că S6 edge este super apreciat de publicațiile de profil Hightech.
    Merci pentru răspuns!

  3. 1.În primul rând aici pe acest forum , majoritatea persoanelor au iphone , doar pentru asta este forumul facut.
    2. si s6 se blocheaza !! s.a.m.d
    stiu foarte bine ce vorbesc