Chevrolet Corvette Z06 – o masina de 650 de cai putere care are CarPlay implementat

Chevrolet Corvette Z06Chevrolet Corvette Z06 este prima masina a producatorului american Chevrolet care are integrat sistemul CarPlay creat de catre compania Apple si desi multi s-ar fi asteptat ca o premiera de acest gen sa aiba la baza o masina ieftin, iata ca vorbim despre cu totul altceva.

Cei de la Chevrolet nu se joaca atunci cand vine vorba de masini puternice, astfel ca noua masina Corvette Z06 are un motor de 650 de cai putere, suficient de mare pentru a satisface dorintele oricarui american de a conduce rapid si a impresiona pe aproape oricine ii iese in cale.

Cei de la Chevrolet au inceput deja productia masinii Corvette Z06, astfel ca primele modele ar trebui sa ajunga la reprezentantele din SUA pentru vanzare, astfel ca probabil nu va trece mult timp pana vom vedea si un clip video in care sistemul este prezentat.

Desi compania Apple a creat CarPlay pentru utilizatorul obisnuit, care nu cumpara o masina atat de scumpa, sistemul sau ajunge totusi in masinile rapide, cei de la Ferrari confirmand cu ceva timp in urma ca intentioneaza sa ofere sistemul pentru clienti.

The very first production Chevrolet with CarPlay installed was the silver, 650-HP Corvette Z06. So far, rollout of new vehicles with the software actually enabled for end-users have been slow (the Ferrari FF is the only confirmed one so far), but Chevrolet’s production shipments represent the beginning of what’s likely to become a widespread trend.

Desi CarPlay nu a avut parte de foarte multa atentie din cauza numarului limitat de masini care ofera suport pentru el, compania Apple promite ca incepand cu iOS 9 le va permite utilizatorilor sa isi foloseasca terminalele fara fir impreuna cu sistemul.