Apple inscriptioneaza masinile Apple Maps ce cartografiaza SUA, Canada si Europa

Apple Maps masiniApple cartografiaza SUA, Canada si Europa cu masini care au echipament special ce le permite sa inregistreze imagini cu toate zonele vizitate, acestea fiind combinate cu informatii de geolocalizare, datele urmand a fi folosite pentru a imbunatati Apple Maps.

V-am spus deja ca Apple a creat o pagina speciala in website-ul sau pentru a ne tine la curent cu locatiile in care circula masinile inchiriate de catre ea, ele fiind acum in SUA, Irlanda si Anglia pentru a inregistra diverse date ce vor fi cel mai probabil oferite si intr-un modul Street View.

Ceea ce pana acum compania Apple nu facea este marcarea masinilor sale pentru a le da utilizatorilor de stiinta ca urmeaza sa fie inregistrati, insa se pare ca acum toate masinile au marcajul Apple Maps pe geamurile laterale, el fiind insotit de un link catre maps.apple.com.

Practic daca va aflati in vreuna dintre locatiile mentionate anterior si vedeti o masina care arata precum cea din imagine si are marcajul Apple Maps cu maps.apple.com sub el, atunci stiti ca va aflati langa una dintre masinile Apple care cartografiaza locatii.

Majoritatea masinilor folosite de catre compania Apple seamana intre ele si sunt usor de recunoscut chiar si fara marcajul de pe geamuri, echipamentul amplasat pe plafonul acestora fiind principalul element care va da de inteles care este rostul lor.

Acestea fiind spuse, daca aveti imagini cu masinile Apple, le astept la zaone@idevice.ro.